ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΑΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΑΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΖΩ0ΦΙΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ζ.Ο.Ε.Σ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα που διοργάνωσε η Ζ.Ο.Ε.Σ στις 29-01-2009 στα πλαίσια ευαισθητοποίησης & ενημέρωσης για το προσωπικό του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυστάθμου Σαλαμίνος με θέμα: Διαχείριση αδέσποτων ζώων ,αρμονική συνύπαρξη με αυτά και ανθρώπινη συμπεριφορά προς αυτά .

Η ημερίδα οργανώθηκε υπό την αιγίδα της Διευθύνσεως Υγειονομικού του Αρχηγείου Στόλου και έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της βάσης Υποβρυχίων .

Παρευρέθησαν ο Υπαρχηγός Στόλου Υποναύαρχος Γ. Δημητριάδης Π.Ν., ο Αρχιεπιστολεας Στόλου Αρχιπλοίαρχος Γ. Καλόγηρος Π.Ν., ο Διοικητής του Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιπλοίαρχος Κ. Αγιατζιδης Π.Ν. και ο Διευθυντής Διοικήσεως Πλοίαρχος Γ.Περδικουρης Π.Ν.,ο Αρχίατρος Στόλου Αντ/χος Π.Μπισιας (ΥΙ) , οι Διοικητές των Διοικήσεων του Αρχηγείου Στόλου καθώς και οι Κυβερνήτες με τους Αξιωματικούς των Πολεμικών Πλοίων.

Επίσης ανάλογη ημερίδα διεξήχθη στις 23-02-2009 στο αμφιθέατρο του Κ.Ε. Παλάσκα υπό την αιγίδα του Ναυάρχου της Δ.Ν.Ε. Παπαγιαννιδη.

Παρευρέθησαν ο Διοικητής του ΚΕ-ΠΑΛ. Πλοίαρχος Ι.Λεοντακιανακος Π.Ν., οι κ.κ Διοικητές και Υποδιοικητές όλων των υπηρεσιών της ευρύτερης περιοχής Σκαραμαγκά και πλήθος Αξιωματικών και Υπαξιωματικών.

Ομιλητές ήταν: Εκ μέρους του Π.Ν. στο Αρχηγείο Στόλου ο Αρχιπλοίαρχος Γ.Καλόγερος Π.Ν Ο Διευθυντής Διοικήσεως Πλοίαρχος Γ.Περδικούρης και στο ΚΕ-ΠΑΛ ο Διοικητής Πλοίαρχος Ι.Λεοντακιανακος .Π.Ν

Τα θέματα που ανεπτύχθησαν και στις δυο ημερίδες ήταν από την Πρόεδρο του Ζ.Ο.Ε.Σ. κα Νάντια Ζομπολα (Εισαγωγή –Εθελοντισμός - Απολογισμός έργου του Σωματίου στο Π.Ν. )

Η Δικηγόρος κα Σοφία Παταπη ( Νομικό Πλαίσιο της Ζωοφιλίας), η Εκπαιδεύτρια κα X. Οικονόμου (Ψυχολογία ,Ανθρώπινη Συμπεριφορά ), ο Κτηνίατρος κος Δ. Τράκας (Περίθαλψη ζώων, Ζωοανθρωπονοσοι) η κα Ευγενία Ματαραγκα εκπρόσωπος του Ελληνικού ταμείου Μέριμνας Ζώων. και ο εκπρόσωπος του Γ.Ε.Ν. Αντι/ρχης κτηνίατρος (Υ.Κ ) Σ. Ραντος ( Γενικά για το θέμα )

Με εκτίμηση Δ.Σ. Ζ.Ο.Ε.Σ.