Συνεδρίαση Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας.

΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις τoυ άρθρου 95 του Δημοτικού και Κοιν.Κώδικα (Ν.3463/06 ΦΕΚ. Α΄114/2006), να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος την 10η Απριλίου 2009 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.- Κατασχετήριο της Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. κατά του Δήμου Σαλαμίνας.

2.-Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικονομικού έτους 2009

3.-Λήψη απόφασης για το σχέδιο Στρατηγικού σχεδιασμού Δήμου Σαλαμίνας 2008 - 2010 του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου μας και των Νομικών του Προσώπων.

4.-Παράταση προθεσμίας του έργου: «Προσαρμογή ανάπτυξη έλεγχος και εγκατάσταση συστήματος και βοηθητικών εφαρμογών» στα πλαίσια του πληροφοριακού συστήματος της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του Δήμου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος <Κοινωνία της πληροφορίας>.

5.- Ονοματοθεσία Οδών Δήμου Σαλαμίνας.

6.--Έγκριση:α)Εσωτερικού κανονισμού Υπηρεσιών της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ.
β) Κανονισμού Προσωπικού της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ.
γ) Κανονισμός Οικονομικής Διαχείρισης της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ.

7.-Έγκριση του διετούς προγράμματος δράσης και χρηματοδότησης της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ.& Ορισμός Επιτροπής παρακολούθησης υλοποίησής του.

8.-Έγκριση Κανονισμού Διοίκησης & Διαχείρισης του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΑΠΗ, Δημοτικού Διαμερίσματος Αιαντείου.

9.-Έκφραση σύμφωνης γνώμης στην αναμόρφωση του ΚΑΠΗ Δ.Δ. Αιαντείου, οικονομικού έτους 2009.

10.-Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το Ι.Κ.Α. του υπαλλήλου Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου του Δήμου Σαλαμίνας ΜΠΕΓΝΗ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, χειριστού μηχανημάτων.

11.-Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

12.-Τροποποίηση της σύμβασης για την προμήθεια καυσίμων έτους 2009.

13.-Τροποποίηση εγκεκριμένου σχεδίου για τη θεσμοθέτηση παλαιάς αγροτικής οδού σε εγκεκριμένο πεζόδρομο στο Ο.Τ. 733 περιοχής ΒΡΟΝΤΟΥ του Δήμου Σαλαμίνας.

14.-Έγκριση υψομετρικής μελέτης.

15.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΙΛΛΙΩΤΗ και ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΣ ΝΑΝΝΟΥ στο Ο.Τ. 132 στην περιοχή ΒΡΕΤΤΟ του Δήμου Σαλαμίνας.

16-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΓΟΥΡΔΑ στο Ο.Τ. 35 β στη θέση Ράχες Αγίου Λαυρεντίου επί της οδού Λεωφ. Σαλαμίνας του Δήμου Σαλαμίνας.

17.-Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την αποζημίωση ιδιοκτησίας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΜΠΛΕΚΟΥ στο Ο.Τ. Γ.123 στην περιοχή ΚΑΝΑΚΙΑ στο Δ.Δ. Αιαντείου Δήμου Σαλαμίνας και ψήφιση πίστωσης.

18.-Περί λήψης απόφασης για τη δημοσίευση Β΄ πρόσκλησης της υπ' αριθμ. 17/2007 πράξης εφαρμογής στην περιοχή Β΄ κατοικίας «Ψιλή Άμμος» Δήμου Σαλαμίνας.

19.-Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Τοποθέτηση υδρομετρητών στην περιοχή Κανάκια».

20.-Έγκριση 3ου πρακτικού Επιτροπής διαγωνισμού της μελέτης «Αναθεώρησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου περιοχής ΚΑΝΑΚΙΑ Δ.Δ. ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ».

21.-Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ενιαίο Ολοκληρωμένο Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα Γ.Π.Σ. G.I.S. του Δήμου Σαλαμίνας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ-ΝΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ