Η απάντηση του Γιάννη Τσαβαρή.

Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,

Το Νοέμβριο του 2010 όπως όλοι γνωρίζετε θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή του νησιού μας.

Σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι με τις ευαισθησίες μας αλλά και τον πολιτικό πολιτισμό μας.

Ιδιαίτερα βέβαια σ’ αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών και φυσικά πρωτίστως οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων. Θα πρέπει δηλαδή κατά την άποψή μου με δική τους πρωτοβουλία να ρίχνουν άπλετο φως σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους και ιδιαίτερα στην οικονομική τους υπόσταση, αν αυτή αμφισβητείται , ούτως ώστε οι δημότες κάτω από πραγματικά γεγονότα να κρίνουν και να αξιολογούν τους πάντες.

Στρατευόμενος κι εγώ σ’ αυτή την αντίληψη καταθέτω δημοσίως τον πόθεν έσχες της οικογένειάς μου (προσωπικό, συζύγου και δύο άγαμων τέκνων) των 10 τελευταίων ετών, διότι από το νόμο αυτή είναι η χρονική διάρκεια του πόθεν έσχες .

Συγκεντρωτικά σας αναφέρω ότι για το ανωτέρω χρονικό διάστημα το συνολικό οικογενειακό εισόδημα ήταν 789.034,73 οι τεκμαρτές δαπάνες 297.517,38 και το τελικό διαθέσιμο ποσό για οποιαδήποτε χρήση είναι 491.517,35. Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία δεκαετίας μέσα από πίνακες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.protovouliasalaminas.gr

Επίσης θέλοντας να απαντήσω σε όλους αυτούς που παραποιούν και διαστρεβλώνουν κακόβουλα, γεγονότα που έχουν σχέση με την υπαλληλική μου ιδιότητα, τους ενημερώνω ότι η μετακίνησή μου από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας Πειραιά στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά, έγινε για λόγους υπηρεσιακούς και σε συνέχεια αιτήματος που εγώ υπέβαλα στις 12-03-2010 (αρ. πρωτ. Αίτησης 40339/12-3-10)

Γιάννης Τσαβαρής

Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας