ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Πενήντα πέντε (55) πολίτες της Σαλαμίνας με υπογραφές μας, ζητήσαμε να μπει θέμα στην συνεδρίαση Μαρτίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας βάσει του άρθρου 215 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.(Κάτι που υποχρεωτικά γίνεται με 25 υπογραφές). Είχαμε 2 αιτήματα:

  1. Να παρθεί απόφαση και να σταλεί γνώμη προς νομαρχία σχετικά με την παράταση μίσθωσης του 2ου λατομείου Γούβας Μπατσί που έληγε 6/4/10
  1. Επ’ ευκαιρία της κυβερνητικής αλλαγής να ορισθεί επιτέλους η επίσκεψη για επίδοση του ομόφωνου ψηφίσματος για τοπική λειτουργία της 17/11/08 από τον Δήμαρχο και τους επικεφαλής παρατάξεων σε νέους Υπουργούς, νέο Περιφερειάρχη και Νομάρχη.(Υπενθυμίζουμε ότι για την 17μηνη καθυστέρηση ευθύνεται ο κος Δήμαρχος.)

Καταγγέλλουμε την αυθαίρετη, παράνομη και προσβλητική ενέργεια της προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Αικατερίνης Νάννου- Μικρομάστορα,
διότι δεν έβαλε το θέμα για συζήτηση με πρόφαση το επιχείρημα ότι είχε ήδη δοθεί παράταση στο λατομείο (κατά αυθαίρετο και παράνομο τρόπο 14 μήνες πριν την λήξη του, απο τον προηγούμενο περιφερειάρχη).
Δεν ήταν δική της αρμοδιότητα αλλά υποχρέωσή της να το θέσει στο Δημ. Συμβούλιο, ούτε την τιμά να κρύβει κουτοπόνηρα το 2ο αίτημά μας. Ίσα-ίσα έπρεπε για το 1ο αίτημα να καταγγελθεί ο πρώην περιφερειάρχης κος Μανιάτης από το Δημ. Συμβούλιο.