Με επιτυχία οι σχολικοί αγώνες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα το Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Σαλαμίνας, που διοργάνωσε ο Ο.Ν.Α.Δ.Σ. σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πειραιά, τον Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ και τον Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Το τουρνουά, που ξεκίνησε πέρυσι με ποδόσφαιρο, ενέταξε φέτος στις τάξεις του ακόμη δύο ομαδικά αθλήματα, βόλευ και μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών. Οι αγώνες διήρκησαν πάνω από ένα μήνα και οι συμμετοχές έφτασαν τις 500.
Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης πραγματοποίησε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Γραμματικός» την τελετή λήξης των αθλητικών εκδηλώσεων περιόδου 2009 – 2010. Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονταν οι τελικοί του ποδοσφαίρου σάλας 5Χ5, επίδειξη ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής από τα Τμήματα Μαζικού Αθλητισμού που λειτουργεί ο Ο.Ν.Α.Δ.Σ. και απονομές στους νικητές όλων των αθλημάτων.
Η Πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Σ. Τζένη Αλαίσκα στο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν και γίνονται σ΄ ότι αφορά τον τομέα του αθλητισμού, τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης και υποσχέθηκε το Τουρνουά να γίνει θεσμός για τη Σαλαμίνα, με στόχο να προσελκύει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπ. Σοφράς, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Σαλαμίνας Κ. Μικρομάστορα, η Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Μ. Μπούτση, η Αντιδήμαρχος Σαλαμίνας Μ. Λαλούση, ο Αντιπρόεδρος του ΟΝΑΔΣ Δημ. Σύμβουλος Γ. Βενετσάνος, οι Δημ. Σύμβουλοι Σαλαμίνας Ι. Τσούτσουρας και Γ. Τσαβαρής, ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πειραιά Γ. Γαλάνης, το μέλος του Ο.Ν.Α.Δ.Σ. Κ. Διγενάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Σαλαμίνας Λ. Δρούκας, οι Διευθυντές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γ. Τσάμης, 3ου Δημοτικού Σχολείου Α. Καραντή και Δημοτικού Σχολείου Αμπελακίων Ε. Τούτση, κ.ά.
Η παροχή πρώτων βοηθειών έγινε από το νοσηλευτή του Κ.Υ. Σαλαμίνας Λουκά Μπούζα, τον οποίο και ευχαριστούμε.

· Στη διάθεσή σας τα ονόματα των νικητών του Τουρνουά για όποιο μέσο επιθυμεί να τα δημοσιεύσει.