Μεγάλη επιτυχία η συναυλία Στρατή …υπό βροχήν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου  στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως  – Σιντριβάνι -  η συναυλία που  διοργάνωσε ο ΙΔΕΣ με το Μύρωνα Στρατή και το συγκρότημά του. Επιτυχία που  παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από τη θεαματική ανταπόκριση των νεαρών ηλικιών αλλά και από το γεγονός ότι όσοι παραβρέθηκαν, μικροί μεγάλοι, παρέμειναν επί μία περίπου ώρα κάτω από τη βροχή, προκειμένου να απολαύσουν το δημοφιλή καλλιτέχνη.
Τόσο ο Μύρωνας Στρατής όσο και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας και επικεφαλής του ΙΔΕΣ Σπύρος Σοφράς καταχειροκροτήθηκαν από τη νεολαία, που είχε ώρα πριν κατακλύσει το χώρο. Ήταν δε τόσος ο ενθουσιασμός, που οι καλλιτέχνες εξακολούθησαν να παίζουν μέσα στη βροχή, ενώ ο κόσμος από κάτω αντί να αραιώνει πύκνωνε  συνέχεια. Μόνον όταν πλέον δυνάμωσε  η νεροποντή και μετά την παρέμβαση των ίδιων των διοργανωτών για λόγους ασφαλείας διακόπηκε η συναυλία, η οποία σημειωτέον είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή πάλι λόγω καιρικών συνθηκών.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, πάντως, δηλώνει ότι ανανεώνει το ραντεβού του με τους νέους σε μια ακόμη συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή, αυτή τη φορά μετά τις εκλογές!