Με ισοπαλίες συνέχισαν Αίας και Αμπελακιακός

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και του Αίαντα Σαλαμίνας καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Στο 48 ο Ρεπετσάς με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Φαρούκ έδωσε το προβάδισμα στους νεοφώτιστους αλλά η απάντηση του Αίαντα ήρθε άμεσα. Συγκεκριμένα ένα λεπτό αργότερα ο Καραχάλιος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μιχελή και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86 οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη αλλά το σουτ του Σέγγου σταμάτησε στο δοκάρι.
Χωρίς λάθη η διαιτησία του Ζήλου (Λάρισας), που κιτρίνησε τους Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Ντελέκο, Μαρκόπουλο, Πονηρό, Τερλελή, Μουσταφίδη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής Α., Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Ρεπετσάς, Καλλιμάνης, Ντελέκος, Τσοκάνης (63 Ξευγένης), Φαρούκ (75 Ανέστης/ 83 Γούναρης), Μάτσος, Σέγκος, Τριανταφυλλάκης.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος, Τερλελής, Μαρκόπουλος, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (75 Αντωνίου), Ραπτόπουλος (59 Δελαπόρτας), Νέσκιορ (90 Θέος), Λίτσης.

 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ - Α.Ο ΚΑΡΑΒΑΣ: 3-3
Σε ένα πλούσιο σε θέαμα και πάθος που όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο ανταμείφθηκαν βλέποντας ένα δυνατό παιχνίδι υπό βροχή και 6 γκολ, τρία από κάθε ομάδα, ο Αμπελακιακός έκανε την ολική επαναφορά αφού από 0-3 κατάφερε παίζοντας με πάθος στο τελευταίο ημίωρο να κάνει το σκορ 3-3 με την αξιόμαχη ομάδα του Καραβα.
Για την ιστορία τα τρία γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Σταφσουλάι,Κοβιός,και Κρουστάλης μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Σταφσουλάι.