Με νίκες προχώρησαν Αίας και Αμπελακιακός.

  Ο Αίαντας Σαλαμίνας έβαλε «φρένο» στην ανοδική πορεία της Κορίνθου και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα, ενώ κάτι παραπάνω από πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το ντεμπούτο του Σάκη Βερούτα στον πάγκο των νησιωτών. Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων ξεκίνησε από νωρίς, αφού στο 8ο λεπτό ο Ραπτόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την απόκρουση του Δημαράκη και άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Αίαντα στο 22’ και ο Καραχάλιος έκανε το 3-0 στο 35’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ο Φίλης με εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απλά μείωσε σε 3-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


(8', 22' Ραπτόπουλος σουτ, 35’ Καραχάλιος σουτ - 45+1’ Φίλης )

Αίαντας Σαλαμίνας (Σάκης Βερούτης): Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος, Μακρόπουλος, Τερλελής, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης (70’ Αντωνίου), Καραχάλιος, Ραπτόπουλος, Νέσκιορ (60’ Δελαπόρτας), Λίτσης (80’ Θέος).

ΠΑΣ Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Δημαράκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος (39’ Σ. Παππάς), Παπαευθυμίου, Ζάρκος (74’ Χ. Παππάς), Ντομάς, Παυλίδης, Δημητριάδης (16’ λ. τρ. Καφαντάρης), Ιακωβάκης.

ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 0-2

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι από πλευράς φάσεων ο Αμπελακιακός πήρε το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα της Αμφιάλης με σκορ 0-2 .
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα που διεξήχθη σήμερα στις 3+30μμ στο γήπεδο των σιταποθηκών στο Κερατσίνι, οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου έδειξαν ποιος θα ήταν το αφεντικό. Εκτός των δυο γκολ που σημείωσαν ο νεαρός Σγουρδας Σταμ. στο 28 λεπτό και ο Κωσταντάκης Στέλιος στο 68 λεπτό, η ομάδα μας έχασε και άλλες ευκαιρίες όπως στο 75 λεπτό σε τετ ατ τετ του Κόκλιώτη με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τέλος αξιοσημείωτο είναι η αποβολή του Σταφσουλαι στο 27 λεπτό με απευθείας κόκκινη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με δέκα παίκτες.

aiassalaminasg5ultras.blogspot.com

ampelakiakos.blogspot.com