ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΤΟ «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ»

Μετά τον θαυμασμό που εκδήλωσα για την παραγωγή και τον σκηνοθέτη που κατάφεραν με αντίξοες προφανώς συνθήκες να «χωρέσουν» στο πλάνο τρεις «Παγκαλίτσες» (σημ. «Παγκαλίτσες» είναι οι «αδελφές» του Θόδωρου Πάγκαλου που αν τις βλέπαμε κάπως έτσι θα της φανταζόμασταν) …με βρήκανε τα χαμπάρια. Από πού λέτε... ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ που διαβάσανε «μπικουτί»! Οι χοντρές ξεμαλλιάστηκαν την δεύτερη μέρα ενώ κανονικά οι «πρωταγωνιστές» στο συγκεκριμένο υπερθέαμα κρατάνε τα προσχήματα τις δύο πρώτες μέρες άντε και την τρίτη. Από την τέταρτη γίνεται της «υπαπαντής». Ε! Οι συγκεκριμένες αισθάνθηκαν παρουσιάστριες από την πρώτη ώρα γυρίσματος, στο τέλος της πρώτης διεκδίκησαν εκπομπή και την δεύτερη μέρα επειδή προφανώς η διανομή δεν άρεσε, ρίξανε όλο το σκορδοστούμπι στην «ζούλα» στα ορεκτικά για να εξοντώσουνε μαζί με τις «ευνοημένες» και τους τηλεθεατές.

Πως κατάφερε ο σκηνοθέτης να χωρέσει σε μια ξεχειλωμένη ροτόντα στη Σαλαμίνα τρεις κυρίες, που δίπλα τους ο μακαρίτης ο Σουγκλάκος θα έμοιαζε ανορεξικός, με την οικοδέσποινα στην «κεφαλή» (Δήμητρα την λέγανε, νομίζω, και από κιλά μπροστά στις υπόλοιπες έμοιαζε μοντέλο) και μία παρακατιανή από κιλά με κούρεμα που θύμιζε τον Μπένι Χιλ αγουροξυπνημένο, ΜΠΡΑΒΟ (του).

Αλλά όχι… θα ήταν άδικο αν δεν έστελνα συγχαρητήρια στην παραγωγή για το casting. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ (madam). Στρώθηκα να δω, λοιπόν, το πόσο προκλητικές μπορούν να γίνουν οι γυναίκες προκειμένου να βγούνε στην τηλεόραση. Οι συγκεκριμένες φιλενάδες μου, λοιπόν, κάθισαν να… ΦΑΝΕ λανσάροντας τα κιλά τους, που δεν χωρούσανε στο πλάνο (σας λέω).

Η οικοδέσποινα προφανώς για να τις τιμωρήσει, τους έδωσε ορεκτικό μια ντοματόσουπα τίγκα στο σκόρδο. Αφού την ήπιανε «άσπρο πάτο» την σούπα, μετά πιάσανε τις κάμερες να κατηγορούν το σκορδοστούμπι ενώ όσο οι μισές κάνανε δηλώσεις… οι υπόλοιπες ανοίγανε τις πόρτες στα υπνοδωμάτια και ψάχνανε τις ούγιες στα σεντόνια.

Από ερμηνεία δε… να σας πω την αλήθεια η μία ερμηνευτικά μου έμοιαζε έτοιμη να απειλήσει την Ζέτα Μακρυπούλια….Α!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ  

Χτενίζει: η Νανά Παλαιτσάκη- zougla.gr