ΟΕΕΣΣ : ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Πλατεία Τύμβου Σαλαμινομάχων Κυνόσουρα Αμπελάκια 189 02
( 210 4677780 -  7 210 4677781 - e-mail: oeess@otenet.gr – ιστοσελίδα: oeesalaminas.blogspot.com


Δελτίο Τύπου
Εκλογή νέου προεδρείου

Την Τετάρτη 10/11/10 και ώρα 17:00, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΣΣ, και εξέλεξε νέο Πρόεδρο.
Στο ξεκίνημα της διαδικασίας για την εκλογή του νέου Προέδρου, τον λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νίκος Ευθυμίου ο οποίος δήλωσε:
«Θέλω να  ευχαριστήσω τόσο όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας όσο και όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων, για την ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα 25 χρόνια παραμονής μου στην θέση του Προέδρου.
Είμαι σίγουρος ότι είναι ώριμες οι συνθήκες, δεδομένου ότι υπάρχει πλέον αρκετή εμπειρία σε πολλά στελέχη,  προκειμένου να εξασφαλιστεί  η συνέχεια της πολύχρονης θετικής πορείας της Ομοσπονδίας μας, με την προϋπόθεση ότι όλοι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια που θα κάνει το νέο προεδρείο, πράγμα που αποτελεί και προσωπική μου δέσμευση. Εύχομαι καλή συνέχεια του αγώνα.»
Σε μυστική ψηφοφορία που επακολούθησε εκλέχθηκαν παμψηφεί:
Για την θέση του Προέδρου ο κ. Δημήτρης Τσουραμάνης.
Για την θέση του Γενικού Γραμματέα ο κ. Δημήτρης Γιαννούλης.
Για την θέση του Β’ αναπλ. Γραμματέα ο κ. Αχιλλέας Τσελονδρές. 
Στο χαιρετισμό του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Τσουραμάνης Δημήτρης είπε:
 «Φίλες, Φίλοι, σίγουρα με την αποχώρηση του Νίκου Ευθυμίου από την προεδρεία, αρχίζει μια νέα περίοδος για την Ομοσπονδία. Η πείρα αλλά κυρίως ο χαρακτήρας και η διαλεκτική σκέψη που διαθέτει, αποτελούσε για όλους μας εγγύηση και εν μέρει εφησυχασμό για την πορεία μας και τη συνοχή μας σαν δευτεροβάθμιος φορέας.
Στα λίγα χρόνια που συμμετέχω στη ζωή της Ομοσπονδίας, πολλές φορές έχω ακούσει ότι οι σύλλογοι και  κατ’ επέκταση η Ομοσπονδία έχουν συρρικνωθεί επειδή έχουν επιλυθεί αρκετά προβλήματα των περιοχών μας. Αντίθετα πιστεύω ότι τα προβλήματα ποιότητας ζωής έχουν αυξηθεί. Συνάμα η  εφαρμογή του Καλλικράτη, η ενοποίησης των δύο δήμων  σε έναν και η υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου ζωής μας λόγο της οικονομικής κατάστασης, απαιτούν την επανεξέταση και ιεράρχηση των προβλημάτων που ζούμε καθημερινά και επιβάλουν την ένταση της λειτουργίας των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας με στόχο την αποτελεσματικότερη διεκδίκηση λύσης επιπλέων  προβλημάτων,  όπως ανεργία, παιδεία, υγεία, κοινωνική πρόνοια και άλλα, που επηρεάζουν στο έπακρο τη ζωή μας και έχουμε υποχρέωση να εκφράσουμε τη γνώμη μας μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει ο Καλλικράτης, όπως τουλάχιστον έχει σχεδιαστεί.
Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, εκλέγοντας με στην θέση του προέδρου, θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε συλλογικά και μάλιστα με μεγαλύτερο ζήλο και ζητώ απ’ όλους σας να μου επισημαίνεται  τα λάθη που σίγουρα θα κάνω. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω παρά μόνον ένας από εσάς.
Ζητώ τη βοήθεια σας ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε ο Νίκος Ευθυμίου προτείνοντας με για αντικαταστάτη του. Ζητώ τη βοήθεια σας για να συνεχίσουμε ακόμα πιο ανοδική, αποτελεσματική και  αδέσμευτη  πορεία της Ομοσπονδίας.
Σας Ευχαριστώ.»





H νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι:
                 
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΣ 2009 2012
Τσουραμάνης
Δημήτρης
Πρόεδρος
Σαρέλας
Σπύρος
Α' Αντιπρόεδρος
Κορωνόπουλος
Σάββας
Β' Αντιπρόεδρος
Βεντούρη
Ιωάννα
Γ' Αντιπρόεδρος
Γιαννούλης
Δημήτρης
Γεν. Γραμματέας
Φλωρόπουλος
Αργύρης
Α' Αναπλ. Γραμματέας
Τσελονδρές
Αχιλλέας
Β' Αναπλ. Γραμματέας
Πασαλάρης
Λάζαρος
Γ' Αναπλ. Γραμματέας
Καραμουτζογιάννη
Αργυρώ
Ταμίας
Τσαλίκη
Αργυρώ
Βοηθός Ταμία
Βαμβακάρης
Δομίνικος
Έφορος Τάξεως & Υλικού
Αδαμόπουλος
Γεώργιος
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής
Ευθυμίου
Νίκος
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής
Κουράκου
Φιλιώ
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής
Μπιρλής
Άγγελος
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής
Σφενδύλης
Άγγελος
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής
Φυτερλέ
Μαρία
Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής

Σαλαμίνα 11/11/10
Από το Γραφείο Τύπου