ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΙΑΝΤΙΣ

 "Ως Σαλαμίνιοι, αλλά και ως Έλληνες θέλουμε και ευελπιστούμε να δοθεί στην Ιστορική/Αρχαιολογική περιοχή της Αρχαίας Σαλαμίνας ο σεβασμός που της αξίζει. Ο σεβασμός που παραπέμπει στον Ν.3028/02 σύμφωνα με τον οποίο αποτελεί αρχαιολογικό χώρο Ζώνης Α', δηλαδή ίδιας ιστορικής αξίας με τον Ιερό βράχο της.. Ακρόπολης!!!!!!!Dr. Barry Strauss " Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας έσωσε τον Δυτικό πολιτισμό"

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΑΙΑΝΤΙΣ»-  Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιοτήτων  κύριος Χρήστος Μαριδάκης και τα Μέλη του Δ.Σ., επί τη ευκαιρία  της εκλογής του κ. Γιάννη Τζαβαρη, ως νέου Δημάρχου της Ιστορικής Σαλαμίνας , τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και να γνωρίζει ότι  θα είμαστε συμπαραστάτες στην όποια προσπάθεια του  εφόσον αυτή ταυτίζετε με τους πολύχρονες αγώνες και  το όραμα του Συλλόγου μας.
Αποφασίσαμε  επίσης να εκδώσουμε την Ιστοσελίδα μας    www.salamis-aiantis.blogspot.com με σκοπό την πλήρη ενημέρωση  ώστε οι  πολύχρονες προσπάθειες του συλλόγου για την προστασία,προβολή  και ανάδειξη της κηρυγμένης από την πολιτεία μοναδικής Ιστορικής/Αρχαιολογικής περιοχής της Αρχαίας Σαλαμίνας να γίνουν γνωστές σε όλο τον κόσμο.
                                                                                 


   Με εκτίμηση,
    Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γραμματέας              
Χρήστος Κ. Μαριδάκης                                                   Γεώργιος Φήμης