Η ΟΕΕΣΣ έγινε πάλι στόχος διαρρηκτών

  Το  βράδυ της 17ης προς την 18η Νοεμβρίου, οι άγνωστοι ΄΄φίλοι ΄΄ μας, διέρρηξαν για μια ακόμα φορά τα γραφεία της ΟΕΕΣΣ στην Κυνόσουρα Αμπελακίων.
   Η εκ νέου διαπίστωση μας  είναι ότι  πρόκειται περί ιδιαιτέρως φιλομαθών  διαρρηκτών αφού και πάλι αφαίρεσαν  μόνο τον υπολογιστή και την οθόνη. Φαίνεται ότι συνεχίζουν να ψάχνουν  ότι δεν μπόρεσαν να βρούν στην προηγούμενη ΄΄επίσκεψή΄΄ στις 26 Μαΐου.
   Θα  επαναλάβουμε πάλι την διαπίστωση που  είχαμε κάνει και για την διάρρηξη του Μαΐου, ότι η επιλογή του εξοπλισμού που αφαιρέθηκε από τους συγκεκριμένους διαρρήκτες που ευρίσκοντο προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία, μας οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι κάποιοι, για τους δικούς τους λόγους, ενδιαφέρθηκαν να αποκτήσουν το σύνολο των ψηφιακών αρχείων της Ομοσπονδίας μας. Προφανώς τα αφεντικά αυτής της διάρρηξης είναι κάποιοι  που ενοχλούνται από την δραστηριότητα της Ομοσπονδίας και επιλέγουν νέες μεθόδους αντιπαράθεσης αξιοποιώντας την εμπειρία του  υποκόσμου.
   Το  τμήμα ασφαλείας Σαλαμίνας και πάλι μετά την σχετική καταγγελία μας, έχει αναλάβει την εξιχνίαση της περίεργης αυτής δεύτερης μέσα σε 6 μήνες νυχτερινής επιδρομής στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας.
   Ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΕΣΣ κ. Σπύρος Σαρέλας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.
18/11/ 2010
Από το Γραφείο  Τύπου