Ο.Ε.Ε.Σ.Σ.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Πλατεία Τύμβου Σαλαμινομάχων Κυνόσουρα Αμπελάκια 189 02
210 4677780 - 210 4677781 - e-mail: oeess@otenet.gr – ιστοσελίδα: oeesalaminas.blogspot.com

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιαν. Τσαβαρή & Αντιπεριφερειάρχη ενότητας νήσων κ. Δημ. Κατσικάρη με τους προέδρους Συλλόγων Σαλαμίνας


Την Τετάρτη 8/12/2010 και ώρα 17:00, στην αίθουσα της ΟΕΕΣΣ θα γίνει συνάντηση των Προέδρων των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή και τον Αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η άμεση επικοινωνία των κ.κ. Γιάννη Τσαβαρή και Δημήτρη Κατσικάρη με τους Προέδρους των Συλλόγων, προκειμένου να διατυπώσουν τα επιμέρους προβλήματα που χρονίζουν στις περιοχές τους.
Η πρωτοβουλία αυτή της Ομοσπονδίας, υλοποιείται στα πλαίσια προεκλογικής δέσμευσης τόσο του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει το ξεκίνημα μιας ουσιαστικής και αμφίδρομης πληροφόρησης, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι τοπικοί φορείς και όλοι οι πολίτες του νησιού με στόχο το πλάτεμα και βάθεμα της συμμετοχικής Δημοκρατίας.
3/12/2010
Από το Γραφείο Τύπου