Παναιγιάλειος-Αίας Σαλαμίνας 1-0

Έσπασε" την κατάρα ο Παναιγιάλειος με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας, καθώς κατάφερε να τον υποχρεώσει σε ήττα (1-0) με γκολ του Σιώκου, έπειτα από πέντε αναμετρήσεις! Οι Αιγιώτες ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και το βαρύ τερέν, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Σιώκος, στο 43' λεπτό, με μακρινό σουτ το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.



Διαιτητής: Γκριτζέπης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Γρηγορίου (Αρκαδίας), Προύντζος (Κορινθίας).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Τζαναβάρας): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Κοροβέσης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Λιόσης, Στάϊκος, Σιώκος, Ιορδανίδης (53' λ.τ. Μπουλούμπασης), Χρυσάφης, Σκαρτσίλας (75' Τριανταφυλλάκης).

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Κ. Βρεττός): Πονηρός, Τερλελής, Μακρόπουλος, Σιεράς (73' Ανδριανόπουλος), Λαζαρίδης, Θέος (62' Αντωνίου), Μουσταφίδης, Σιδέρης (56' Δημογιάννης), Νταισιώτης, Λίτσης, Κουσκουνάς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ...

- 43' ΓΚΟΟΟΛ! Ο Σιώκος γίνεται κάτοχος της μπάλας περίπου 10μ. έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Παναιγιάλειο (1-0).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

* Αποδοκιμάστηκε κατά την εμφάνισή του στο γήπεδο, ο προπονητής της Παναχαϊκής, που ήρθε να δει την πρώην ομάδα του.

* Περίπου 1.000 φίλαθλοι αψήφησαν το κρύο και τη βροχή και βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο της πόλης, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

* Ένταση τόσο στη λήξη του ημιχρόνου, όσο και στο φινάλε της αναμέτρησης, με τον πάγκο του Αίαντα να προκαλεί και να δέχεται τις αποδοκιμασίες της κερκίδας, ενώ για κάποια στιγμή, υπήρξαν λεκτικές διαμάχες, μεταξύ των φιλοξενούμενων και παικτών του Παναιγιαλείου.

της Ειρήνης Αντωνοπούλου - Sportfmpatras.gr