ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Όλοι οι κάτοικοι της Σαλαμίνος, έχουν μεγάλο πρόβλημα να κυκλοφορούν με ποδήλατα και μηχανάκια. Οι κάτοικοι, όταν περπατάνε, κρατάνε ένα ξύλο στο χέρι. Και όλα αυτά, χάρη ορισμένων ζωόφιλων ανθρώπων που δήθεν προστατεύουν τα ζώα, προτιμούν να βλέπουν τα αδέσποτα σκυλιά πεινασμένα και άρρωστα στους δρόμους, που όταν ενώνονται όλα μαζί δημιουργούν αγέλες, και έτσι γίνονται πολύ επικίνδυνα. Πολύς κόσμος έφτασε στο σημείο να αναρωτιέται ότι αν δεν λυθούν άμεσα μέτρα, θα φτάσουμε στο σημείο, να φύγουμε εμείς από το νησί και να παραμείνουν τα σκυλιά. Η περιφέρεια της Σαλαμίνας υποφέρει πραγματικά και αν κάποιος κάνει περιπολία στις περιοχές, θα δει τα βράδια, παράξενα αυτοκίνητα "ΒΑΝ" τα οποία μεταφέρουν από άλλους δήμους στη Σαλαμίνα σκυλιά τεράστια και επικίνδυνα όπως Ντόμπερμαν, Ροτ Βάιλερ κ.λ.π.
Η μεταφορά τους γίνεται συνήθως τα ξημερώματα ή τις βραδινές ώρες. Δηλαδή, έχουμε καταντήσει σαν νησί να είμαστε αυτοί οι οποίοι δεχόμαστε ότι στους άλλους δήμους είναι ανεπιθύμητο.
Τώρα, τι έχει περισσότερη αξία...? Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών μας που δεν μπορείς να τα αφήσεις να πάνε στην παιδική χαρά ή να περπατήσουν στους δρόμους, ή τα αδέσποτα? Γιατί πραγματικά τα λυπάμαι... Και εμείς είμαστε η κοινωνία που τα δημιούργησε... Αλλά, πρέπει να σκεφτούμε και την προσωπική μας ακεραιότητα. Η πολιτεία, έχει την υποχρέωση βάση του συντάγματος, να προστατεύει τους πολίτες. Αλλά βλέπω ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου.
Ευχαριστώ πολύ.
Όχι ένας δήθεν φιλόζωος, αλλά ένας πραγματικά φιλόζωος!