Φιλανθρωπική Δράση και Αλληλεγγύη

Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων ολοκλήρωσε με επιτυχία τη Φιλανθρωπική του Δράση κατά την οποία συγκέντρωνε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια προκειμένου να τα δώσει στα Παιδικά Χωριά SOS και στους Γιατρούς του Κόσμου. Τρόφιμα δόθηκαν, επίσης, και στην Ενορία του Αγίου Ανδρέα Σαλαμίνας.

Όλοι οι φορείς που δέχθηκαν την προσφορά του ομίλου έμειναν εξαιρετικά ευχαριστημένοι από το έργο αυτό. Ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας, την εθελοντική ομάδα Γλυφάδας «Ώρα για Δράση», τα Super Market ΚΑΝΑΚΗΣ, το αρτοποιείο/ζαχαροπλαστείο ΜΠΕΓΝΗΣ, την Ένωση Μελισσοκόμων Σαλαμίνας, το Φαρμακείο Μπεγνή, τα Χαρτικά Σταμπίρας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο Αιαντείου, το Λύκειο Αμπελακίων και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά τους.


Και βέβαια δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον κάθε εθελοντή του νησιού που από την πρώτη στιγμή έσπευσε να προσφέρει ό, τι μπορούσε για τον συνάνθρωπό του που το έχει πραγματικά ανάγκη λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε όλοι μας. Το σπίτι του Ομίλου πραγματικά γέμισε ασφυκτικά από τις προσφορές του κόσμου, γεγονός που μας δίνει ελπίδα και κουράγιο ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Καλή Χρονιά σε όλους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

PERIVOS