Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Ζεύξη Σαλαμίνας με ηπειρωτική Αττική.


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 26/3/2012 το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ότι ενεκρίθη και υπεγράφη από τον Υπουργό κ. Βορίδη η δημοπράτηση των συμβάσεων της υποθαλάσσιας μόνιμης οδικής ζεύξης της Σαλαμίνας και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η πρώτη φάση των διαγωνισμών για την ανάθεση του έργου.
Ακόμα μια φορά λοιπόν η Σαλαμίνα αγνοείται επιδεικτικά από την Πολιτεία και τους εμπλεκομένους φορείς, λαμβάνοντας αποφάσεις ερήμην της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων του νησιού.
Αγνοούνται συστηματικά και διαχρονικά οι θέσεις του Δήμου μας και των Δημοτών, τοποθετώντας τη Σαλαμίνα στον παρανομαστή του κλάσματος της υποβάθμισης.

Δεν μας αφήνουν περιθώρια να σκεφτούμε κανένα άλλο λόγο για την απαράδεκτη αυτή τακτική και συμπεριφορά, εκτός από την ύπαρξη συμφωνιών «κάτω από το τραπέζι».
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι η θέση μας για τη ζεύξη είναι, αφενός μεν να ληφθούν υπόψη οι απόψεις των δημοτών με δημοψήφισμα, αφού ένα τέτοιο έργο θα επηρεάσει τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους αποφασιστικά, αφετέρου η Σαλαμίνα δεν είναι έτοιμη να αντέξει το βάρος μιας τόσο μεγάλης παρέμβασης, που θα σηματοδοτήσει τεράστια επιπλέον άναρχη οικιστική ανάπτυξη, από τη στιγμή που έργα πνοής στο νησί είναι σε εξέλιξη, άλλα σε εκκρεμότητα και άλλα απολύτως αναγκαία που διεκδικούνται.
Ως εκ τούτου διαμαρτυρόμαστε έντονα προς πάσα κατεύθυνση και απαιτούμε ο Δήμος μας να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στην όλη εξέλιξη του έργου της ζεύξης.
Είναι αδιανόητο να λαμβάνονται αποφάσεις που μας αφορούν άμεσα με δικτατορικό τρόπο, χωρίς εμείς να έχουμε τουλάχιστον γνώση !
Σε περίπτωση που συνεχιστεί η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του αρμόδιου Υπουργείου, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να αποφασίζουμε εμείς για τη ζωή μας με κάθε τρόπο.
Μεταθέτουμε λοιπόν την ευθύνη των εξελίξεων στη διοίκηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τυχόν δυναμικές κινητοποιήσεις και δυσάρεστες καταστάσεις.
Ελπίζουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να πρυτανεύσει η λογική και η δημοκρατική αντιμετώπιση της Σαλαμίνας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

22 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29/3/12 19:13

  Τι μας λες ρε δήμαρχε, δηλαδή ο υπουργός σου με την πλήρη στήριξη του νέου αρχηγού σου που σκίστηκες να τον εκλέξεις εσύ μαζί με τον φίλο σου τον Λιντζέρη τα «παίρνει κάτω απ’ το τραπέζι» και τον κρατάτε ακόμα στην θέση του;
  Ή δεν καταλάβαμε εμείς οι αγράμματοι και πρέπει να βγάλεις διορθωτική ανακοίνωση;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος29/3/12 19:18

  ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ ΟΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ. ΞΕΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ'ΡΘΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΚΑ ΓΚΙΦΑΡΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος29/3/12 19:23

  Ρε δήμαρχε ούτε γιός του Γκέμπελς να ήσουν.
  Εσύ δεν έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι;
  Εσείς δεν πήρατε απόφαση για δημοψήφισμα;
  Τι έχεις κάνει τώρα και 7 μήνες όπου και είχες κάνει την αναγγελία δημοψηφίσματος.
  Σε πήραμε χαμπάρι δήμαρχε εσένα και τα παιχνιδάκια σου.
  Αφήνεις να εξελιχθεί το θέμα και μετά δήθεν κάνεις αντίσταση για την τιμή των όπλων. (βλέπε ιχθυοκαλλιέργειες-νταμάρι).
  Τέρμα τα κόλπα δήμαρχε και τα φρου-φρου κι'αρώματα. Τρέχα να κάνεις δημ.συμβούλιο όπου σε ρούμποσε πρώτος ο κ. Σοφράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος29/3/12 19:44

  οι ενεργοί δημότες σας προτείνουν κ. δήμαρχε.
  Αγαπητέ κ. δήμαρχε,
  Αν και το πιθανότερο είναι να σε βρίσκω σε κατάσταση jet lag μετά την χθεσινή επιστροφή σου από τις ΗΠΑ και το μπάχαλο που συνάντησες με την επιστροφή σου κι από πού να το μαζέψεις, παρόλα αυτά θα σου στείλω τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις μου για να συμβάλω κι εγώ στην αποκατάσταση του image του δημάρχου δωρεάν και εθελοντικά για να είμαι κι εγώ στο κλίμα της εποχής του εθελοντισμού.
  Μετά από λεπτομερείς παρατηρήσεις μου επί 1,5 χρόνο “διακυβέρνησης” σας είμαι πλέον σε θέση να σας κάνω τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις μου, γνωρίζοντας άλλωστε το δημοκρατικό του χαρακτήρα σας, με την ενδόμυχη ελπίδα ότι θα βοηθήσω κι εγώ, αφ’ ενός μεν στην πανηγυρική επανεκλογή σας αν είναι δυνατόν απ’ την πρώτη Κυριακή κι αφ’ ετέρου έτσι να βοηθήσω το νησί μου που σας εμπιστεύτηκε επαξίως την διοίκηση του.
  Διακρίνοντας το αντικειμενικό των δυσκολιών που αντιμετωπίσατε άμα τη αναλήψει των καθηκόντων σας σύμφωνα με τις δηλώσεις σας, όπως διάλυση υπηρεσιών, οικονομικό χάος με τα υπερχρέη που βρήκατε κα πολλά, έρχονται και οι καιρικές συνθήκες να σας αποτελειώσουν και να μην μπορείτε να βουλώσετε ούτε τις τρύπες μας.
  Ευτυχώς, που ο ειδικός σύμβουλος (πράγματι άξιος ο μισθός του ή μην ήταν ο εθελοντής;) σκέφτηκε το “αεροπανό” με την λιτή όσο και σεμνή συγνώμη σας προς τους συμπατριώτες μου, μη ξεχνάμε, πως εμείς εδώ θέλουμε να την διαβάζουμε κιόλας την συγνώμη για να την θυμόμαστε και στις εκλογές.
  Άκου τώρα τι έμαθα και προτείνω να το εφαρμόσεις για να μην σου κουνιόνται οι κακόβουλοι, όσο και άσχετοι της αντιπολίτευσης.
  Έμαθα πως στις Βρυξέλες που πηγαινοέρχεσαι, έχουν σύστημα που κλείνουν τις τρύπες τους ακόμα κι όταν χιονίζει, εκεί να δεις δυνατότητες και προηγμένη τεχνολογία.
  Προτείνω λοιπόν, να πάρεις μαζί σου στο επόμενο ταξίδι σου στις Βρυξέλες τον αντιδήμαρχο έργων και φυσικά τον Μιμάκο για να ενημερωθούν και να αποθανατίσουν το θαύμα της τεχνολογίας.
  Τώρα θα μου πεις, εκεί χιονίζει βρέχει λίμνες σαν της δικές μας δεν δημιουργούνται. Όμως κι εδώ σου ‘χω την λύση, ρώτα τον Πέτρο πως “εξαφάνισε” την “λίμνη” των Αμπελακίων ως άλλος Χάρρυ Χουντίνι και προχώρα μπροστά αφήνοντας τους κακοπροαίρετους να σχολιάζουν.
  Ελπίζω να συνέβαλα θετικά με τις μικρές, πλην όμως καλοπροαίρετες σκέψεις μου κι ότι άλλο με χρειαστείς μη διστάσεις να μου το ζητήσεις θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος29/3/12 19:59

  Ας πρόσεχαν οι κάτοχοι φέρυ. Αν νόμιζαν ότι με το να ταλαιπωρούν τον κόσμο με τις καθυστερήσεις και τα ακριβά εισητήρια ότι θα κονομούσαν καλά να πάθουν. Αν είχε μείνει το δρομολόγιο στο αρχικό δεκάλεπτο και με το μισό εισητήριο όλοι θα περνούσαν με τα αυτ/τα τους και είχαν και μια ελπίδα τώρα να διαμαρτυρώνταν ο κόσμος και να εμπόδιζε την υλοποίηση του έργου. Και εγώ θεωρώ ότι η γέφυρα περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό αλλά αφού μας αντιμετώπιζαν σαν ζώα τόσα χρόνια ειλικρινά κατά βάθος χαίρομαι που θα γίνει η γέφυρα και θα πρέπει να "ξενιτευτούν" τα πλοία. Ας ταλαιπωρηθούν λίγο και αυτοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος29/3/12 20:07

  dimarxe proxora k min akous topta,gefira den theloume me tipota.!!!!!
  exete katalavi ti simeni gefira???
  amesos amesos pavoume na eimaste nisi
  pavoume na exoume mia sxetiki hremia
  to nisi tha gini layrio reeeee to katalavenete ayto????
  katalavenete oti ola ta fortiga tha pernoun apo to nisi mas gia eksikonomia apostasis k kaysimon???

  tipota den sas kanei pia???
  diladi an elege nai na ginei h gefira ti tha legate???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος29/3/12 20:15

  29/3/12 19:59
  file mou ti les??
  katalaves ti grafis???
  den einai kati to perastiko h gefira??
  an ginei teliosame oristika.!!
  k pios tha taleporithi????
  egw k esi pali tha trexoume
  giati ti nomizete oti h gefira tha einai ftini sto eisitirio sas gelasane an akoute tetia
  rio antirio 24 euro pigene ela
  fery 12 euro pigene ela
  to zitima einai oti tha pesi to kostos metaforas sta fery alla to kako pleon tha exei ginei me tin gefira.
  opos eipa pio panw tha ginoume LAVRIO..
  twra an kapioi aposkopoun sto na poulisoun ta oikopeda tous pio kala me tin gefira gelastikan
  giati poli apla o kosmos agorazi gia nisi
  den agorazi tin epektasi tou peramatos k tou o.l.p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος29/3/12 23:11

  Ένας δήμαρχος που δεν έχει ξεκάθαρη προσωπική θέση για το θέμα είναι λίγος.
  Δεν μπορεί να είναι συγχρόνως και με τα δύο μέρη, και μ΄ αυτούς που θέλουν την γέφυθρα και με΄ αυτούς που δεν την θέλουν.
  Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε κε δήμαρχε.
  Εμπρός λοιπόν κάνε το δημοψήφισμα.
  Αυτό δεν υποσχέθηκες να κάνεις ή μήπως τώρα την κάναμε γαργάρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος29/3/12 23:37

  Δηλαδή η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Λευκάδα, δεν είναι νησί;; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ επειδή συνδεέται με την Αιτωλοακαρνανία ;;
  ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΡΥ....ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
  ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΤΑ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΥΤΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΤΡΑΙΝΟ)ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΕΡΡΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος30/3/12 02:17

  ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ 500.000 οχήματα;; ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ;;;; ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ;;; ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;; Την ΒΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΝΤΑΣ Κ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΌΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος30/3/12 08:17

  Γκρέκο πολιτικέ αυτά τα θεωρούμε πλέον ξεπερασμένα. Είσαι ανίκανος να διαχειριστείς το αξίωμα που σου δώσαμε. Το νταμάρι λειτουργεί με υπερεντατικούς ρυθμούς, οι ιχθυοκαλλιέργειες θα γίνουν κι εσύ κοιμάσαι όρθιος και τέλος τώρα με την ζεύξη λες αερολογίες. Αντί για εφεδρεία σε κάναμε δήμαρχο και την πατήσαμε. Δυστυχώς πρέπει να υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος30/3/12 11:01

  ,,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,,,ΜΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!! ΣΑΝ ,,,,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ,,,,, γιαυτο το θεμα με την ομογενεια....και γιαυτο ,,,πηρε μαζι του ενισχυσεις!!!!! τον δημοσιογραφο προπαγανδας ,,,, τον μεντορα του τυπου της Σαλαμινας!!!!!!
  ,,,,ΑΛΛΑ!!!!!μεταξυ των αλλων.... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ βασικες ΑΝΑΓΚΕΣ ,,,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ,,,, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,,,,,ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!,,,,,ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΔΑΚΙΩΝ ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΩΝ,,,,,ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,,,,,, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ,,,,,ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ,,,,, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ AJIAX ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΙΑΝΤΑ,,,,, ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,,,,, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ,,,,, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ''ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ,,,,,ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ,,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ,,,,,, ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ,,,,,ΑΠΟ ΤΗΝ ,ΚΑ,ΛΑΙΜΟΥ ΤΟΝ Κ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ , ΤΟΝ ΟΛΠ,ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ,ΤΟ ΥΠΑΝ, ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ,,,,ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ , ,,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,,, ΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΟΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ,,,,,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ,,, Ο ΠΕΡΙΒΟΣ,,,,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,,,,,, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑ........


  ...ΤΩΡΑ!!!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ...... ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ....ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!....Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ.... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ 70% ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ 30%.... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΕΦΥΡΑ?????? 2-3000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΡΥ!!!!!!!!ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ???????????????????? 100% ΑΓΓΕΛΟΥ .....ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...... ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ...... ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...... ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ....ΓΙΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .... ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.... ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ .....ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ.......

  ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΡΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ,,,,,,,,,ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος30/3/12 11:21

  Οι εταιριες που ελέγχουν τα διοδια και το κρατος δεν αφηνουν τον σιδηροδρομο να αναπτυχθεί οι πρωτοι για τα διοδια, και το κρατος για τα οφέλη απο τα καυσιμα,και οχι τα κτελ οπως λες πιο πανω.
  Και το τρενο δεν περασε απο την γεφυρα του ριο κατ απαίτηση τις ιδιοκτησίας της γεφυρας γιατι οικονομικα διαφορετικά περνά καθείς με το μεσο του και διαφορετικά ολοι μαζι με το τρενο,και οχι των φερρυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος30/3/12 14:00

  11:01 ΑΝΑΤΡΟΠΟΥ ΜΠΑΡΤΖΟΥΚΑ ΜΑΚΗΣ Ο ΚΟΜΜΟΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙ ΚΑΙ ΤΗ ΠΙΠΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΝΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΑΒΟΑΓΙΙΑΝΑΣ ΑΦΗΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΙΛΛΙΑ

  ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος30/3/12 15:08

  τι λετε ρε?ποιο λαυριο?καλα το λεει ο αλλος για την λευκαδα,θελουμε να παμε να κανουμε μια δουλεια στην αθηνα και μας βγαινει η πιστη στα φερυ μποτ.μας στριμωχνουν σαν σαρδελες οι ωπα-ελατζηδες και πουλανε και μουρη,εχουμε και παιδια,να θελουμε να προλαβουμε κανενα νοσοκομειο και να γλυφουμε τον καθε καπετανιο να μας κανει τη χαρη???γεφυρα για να δουμε ασπρη μερα,και τα φερυ να υπαρχουν με μειωμενες τιμες.στο ριο-αντιρριο κανει 12 ευρω να περασεις αλλα αν θελεις παιρνεις το καραβακι με 4 ευρω....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος30/3/12 16:58

  Εσυ να μετακομισεις το τσαντήρι σου έξω από το Θριάσιο!
  Νάχεις το νοσοκομείο δίπλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος30/3/12 18:50

  Μακάρι να αφήσουν τα φερρυ, αλλά θα δεις ότι η κατάργηση τους θα είναι το πρώτο πράγμα που θα ζητήσουν οι παραχωρησιουχοι.

  Γιατί παίζει μετά τα φερρυ να κάνουν 10 λεπτά διαδρομή και 3 ευρώ το κόστος, εμείς τα έχουμε συνηθίσει δεν είναι σαν το ριο που 70%των επιβατών πάει μια φορά τον χρόνο, εμείς μπορεί να μπούμε και δυο φορές την ημέρα.
  Μακάρι να τα αφήσουν αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάθουν αυτά που έπαθαν στο ριο τώρα με την κρίση, έβαλαν μυαλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος30/3/12 19:27

  ,,,,,,,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ,,,,,,,, ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ,,,,,, ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ,,,,,,, ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,,,,, ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ??????? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ,,,ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ !!!!!! ΑΣΕ,,,,,, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥΣ!!!!!!!! ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ????????? ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ??????? ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ??????????ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ??????ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!
  ,,,,ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ,,,,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΧΑΘΕΙ,,,,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος30/3/12 21:14

  ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ......ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΝ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΧΤΙ!!!!!!!ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ...ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΜΕ 600.000 ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ??ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ???ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ,ΛΙΓΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ 40-60% ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ???ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ???ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ????ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ???ΑΝ ΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος1/4/12 01:08

  30/3/12 16:58 πιο χαζος πεθαινεις....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος1/4/12 12:12

  29/3/12 23:37
  kati sou diafevgi file mou nonozo gia tin leykada etsi??
  h lefkada exei anaptiksi tin ipodomi tis se dromous se paralies,se ksenodoxia
  einai mesa stous 10 proorismous protinomeni apo ton e.o.t..
  h salamamina enai nisi alla den exei tin aitoloakarnania apenanti tis
  exei to perama,tin cosko,tin eleusina.
  spoudees perioxes den nomizis???
  gemato touristika theretra..!!!

  den exete idea ti tha dinei to nisi
  endiamesos dromos vitioforon k konteiner giatin peloponiso
  gia pia anaptiksi milate???
  o kosmos agorazei ena oikopedo gia na figei apo tin athina k tin zalada,k esei thelete na feroume tin viomixania mesa apo tin salamina??
  kete gia ta fery boat.
  min pernate ta aytikinita gia psilou pidima,zoristite ligo gia na zoristoun,allios ta eisitiria den peftoun eukola afou vlepoun oti mono milate alla den pratete to aytonoito.!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ανώνυμος9/4/12 14:55

  ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ????? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.