Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

            ΄Εχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  παρ. 5 ,να σας καλέσω σε Έκτακτη  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος,  την 28η Ioυνίου 2012,ημέρα ΠΕΜΠΤΗ  και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα:

1. Έγκριση3ου ΑΠΕ και  1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου <<Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων πόλης Σαλαμίνας >>
2. Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου: «Τοποθέτηση παροχών αποχέτευσης στο Δήμο Σαλαμίνας» προϋπολογισμού 3.315.797,80 € με Φ.Π.Α.

Το κατεπείγον της Συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι  εντός της προβλεπόμενης συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου,  στις 26-9-2012,  πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες που προβλέπονται για τον έλεγχο από το Ελεγκτικό Συνέδριο και σύμφωνα με έγγραφο του Ταμείου Συνοχής προκειμένου να θεωρηθεί λειτουργικό το έργο «Κατασκευή δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων πόλης Σαλαμίνας» πρέπει να έχουν συνδεθεί 2.000 κατοικίες στο δίκτυο αποχέτευσης.
                                               

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.


                                                    ΝΙΚΟΣ  ΚΟΓΙΑΣ