κ. Δήμαρχε οι μαθητές δεν είναι καλοί μόνο για να πλαισιώνουν τις γιορτές.

κ. Δήμαρχε οι μαθητές  δεν είναι καλοί μόνο  για να πλαισιώνουν τις όμορφες γιορτές που διοργανώνετε. Ούτε οι γονείς τους και ειδικά  σε συνθήκες οικονομικής κατάρρευσης στην οποία βρίσκεται η μέση ελληνική οικογένεια.
Καλείστε λοιπόν να δώσετε άμεσα λύσεις για την σωστή λειτουργία των σχολείων και για την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών. Δεν είναι δυνατόν σχολικές μονάδες ή ακόμα χειρότερα παιδικοί σταθμοί να βάφονται τον Σεπτέμβρη. Είναι αδιανόητο τα παιδιά που κατοικούν στα Παλούκια λόγω ενός άθλιου νόμου μιας άθλιας υπουργού να μην δικαιούνται δωρεάν εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους, επειδή η απόσταση είναι 3.8Km και όχι περισσότερα από 4km όπως λέει ο νόμος.
Η ομοσπονδία γονέων Πειραιά καλεί αύριο σε παράσταση διαμαρτυρίας  στην πλατεία Καραΐσκάκη μπροστά
από την αντιπεριφέρια Πειραιά, ενώ οι δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας προσανατολίζονται στο κλείσιμο των σχολείων αν δεν δοθούν χρήματα για πετρέλαιο.
Καιρός λοιπόν να σταθείτε και εσείς κύριε Δήμαρχε στο πλευρό των συμπολιτών σας ουσιαστικά δίνοντας λύσεις και μην αρκείστε στους άρτους και τα θεάματα για τους λίγους  παρατρεχάμενους σας.