Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος



  Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Έκτακτη  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την   3η  ΟΚΤΩΒΡΗ  2012  , ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ   και ώρα 19.00  στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

1.-Έγκριση κατάστασης δικαιούχων για τους οποίους προορίζεται το δάνειο που θα                                                                                        συνομολογήσει ο Δήμος με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Το κατεπείγον συνίσταται στο ότι ζητείται επειγόντως από το Τ.Π.& Δανείων η απόφαση του Δ.Σ/λίου για το θέμα αυτό , ως απαραίτητη προϋπόθεση για την συνομολόγηση του δανείου.

2.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. έτους 2012 .
Το κατεπείγον συνίσταται στο θα πρέπει να επισπευσθεί η προμήθεια καυσίμων που προϋποθέτει την ενίσχυση  του αντίστοιχου Κ.Α.


3.-Τροποποίηση διάθεσης ποσού 34.457,37 € από επενδυτικές δαπάνες (ειδικευμένα) σε λειτουργικές δαπάνες σύμφωνα με την  37328/1.10.2012 εξ. επείγουσα απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Το κατεπείγον συνίσταται στο ότι την 1η .10.2012 εκδόθηκε η απόφαση του Υπ.ΕΣ. με εξαιρετικά επείγοντα χαρακτήρα για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δήμου μας.

4.-Έγκριση για  προμήθεια καυσίμων λόγω έκτακτης ανάγκης
Το κατεπείγον συνίσταται στην μη επάρκεια ποσοτήτων καυσίμων  για τις ανάγκες του Δήμου.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.              
  ΝΙΚΟΣ  ΚΟΓΙΑΣ