ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ




      Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2012 στις 10 το πρωί μπροστά από το κτίριο της ΔΟΥ  Σαλαμίνας  στην οδό Αγ. Μηνά, κλείνοντας συμβολικά τον δρόμο προς ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην κλιμακούμενη μεταφορά υπηρεσιών της ΔΟΥ Σαλαμίνας, και την αποψίλωσή της από το υπαλληλικό και στελεχιακό δυναμικό της.
Το Υπουργείο Οικονομικών  με  ενέργειες του  ουσιαστικά ισοδύναμες με πλήρη μεταφορά μιας ακόμη Δημόσιας Υπηρεσίας εκτός νησιού, προκαλεί τεράστια  προβλήματα εξυπηρέτησης των πολιτών της Σαλαμίνας, που είναι ο   τέταρτος  σε πληθυσμό  νησιωτικός Δήμος της χώρας.


 
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φορείς,  σύλλογοι και πολίτες, έδωσαν το παρόν στο ραντεβού της κινητοποίησης, ξεκαθαρίζοντας ότι ενδεχόμενο κλείσιμο της ΔΟΥ θα σηματοδοτούσε την ταλαιπωρία της τοπικής κοινωνίας.
Σε επιστολή  του Δημάρχου Σαλαμίνας  για τη διατήρηση της εφορίας στο νησί, που εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες δήλωσε: «Εμείς οι φορείς και οι πολίτες του Δήμου  είμαστε αντίθετοι στην υποβάθμιση- κατάργηση της Δ.Ο.Υ. της  Σαλαμίνας που δρομολογείται από την 1η Οκτωβρίου.  Ζητάμε να σταματήσουν επιτέλους οι αυθαίρετες και προκλητικές αποφάσεις που μεταφέρουν το οικονομικό βάρος από το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών στους πολίτες . Με την συμβολική σε πρώτη φάση, διαμαρτυρία  γνωστοποιούμε  το αίτημά μας για τη διατήρησή της».


Το ψήφισμα διαμαρτυρίας παρεδόθη στον Διευθυντή της εφορίας κ. Θανάση Δουμένη από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας. 

                                                           Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας