100 εποχικοί σε Νίκαια, Διόνυσο και Σαλαμίνα

Στην πρόσληψη 100 εποχικών υπαλλήλων προχωρούν πέντε δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις της Αττικής, από τις οποίες μία δέχεται ήδη αιτήσεις από τους υποψηφίους.

Συνολικά, οι θέσεις αφορούν υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος τους αφορά αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου.
 Για τον Δήμο Σαλαμίνας σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος Εργασία έχουμε:
Δήμος Σαλαμίνας
Το τελικό ΟΚ από την ηγεσία του δήμου αναμένουν οι αρμόδιοι, προκειμένου να δώσουν στη δημοσιότητα την προκήρυξη του Δήμου Σαλαμίνας για 30 εποχικές θέσεις.

Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους επτά ειδικοτήτων των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
  • ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, 16 θέσεις
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων Γ' κατηγορίας, επτά θέσεις
Επίσης θα προσληφθούν δύο Οδηγοί Ρυμουλκούμενων μετα-Ρυμουλκούμενων Οχημάτων κατηγορίας Γ΄ και Ε΄ και δύο Χειριστές Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β΄ Τάξης Δ΄, αμφότεροι κατηγορίας ΔΕ. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη και ΔΕ Χειριστή Εκσκαφέα Φορτωτή Ομάδας Β΄ Τάξης Γ΄.
Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 4646031.
πηγή: Εθνος εργασία