Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ: Ιδού το έργο σας κ. Τσαβαρή !!!!!!!!

Κε Τσαβαρή, στην κοπή της πίτας για το νέο έτος 2013 στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελακίων στις 20 Ιανουαρίου, και εσείς στη μακροσκελή παραπληροφόρηση του ακροατηρίου με τα πεπραγμένα της δίχρονης θητείας σας, αλλά και ο αντιδήμαρχος κος Παπαθεοχάρης, δεν αναφερθήκατε σε όλα τα έργα σας που έχετε κάνει στην περιοχή των Αμπελακίων.
Εκτιμώ ότι δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα, αλλά σας διέφυγε να αναφερθείτε στο επίτευγμά σας,
ένα και μοναδικό, τα δύο αυτά χρόνια στην περιοχή, τη δημιουργία της χωματερής - σταθμό μεταφόρτωσης ογκωδών απορριμμάτων, στο βοηθητικό χώρο του γηπέδου των Αμπελακίων.
Κε δήμαρχε, μας έχετε προκαλέσει, όποτε σας έχουμε ακούσει σε αυτό το παραλήρημα παραπληροφόρησης του ακροατηρίου σας, εν είδη κασέτας μαγνητοφώνου, να σας κρίνουμε κατ΄ εξοχήν γι’ αυτά που έχετε κάνει. Στο πλαίσιο αυτό, οι εικόνες δείχνουν την κατάσταση στην περιοχή την 21 Ιανουαρίου, κάτι λιγότερο από 24ώρες, από την ώρα των ανακοινώσεών σας.
Ακόμη κάτι που δεν φαίνεται στη φωτό, είναι η λίμνη που έχει δημιουργηθεί, από το μπάζωμα που έχετε κάνει, αποκλείοντας τη φυσική ροή των υδάτων της βροχής, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή. Το τραγικότερο δε όλων είναι ότι, η χωματερή αυτή είναι απέναντι από το γυμνάσιο Αμπελακίων, μόλις στα 50 μέτρα, δίνοντας αν μη τι άλλο κάκιστο παράδειγμα οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης και παραδείγματος στα παιδιά του γυμνασίου.
Σπύρος  ΣΟΦΡΑΣ
υπ. δήμαρχος Σαλαμίνας