Ο δήμος Σαλαμίνας λειτουργεί πειρατικά;;;



Δεν είναι τίτλος ρητορικός, είναι ουσιαστικός, όταν αναγκάζονται όλα τα οχήματα του δήμου εδώ και καιρό να κυκλοφορούν ανασφάλιστα και οι καταγγελίες κατά των αρμοδίων, δημάρχου, αντιδημάρχων πέφτουν βροχή! Η πρακτική αυτή, να κυκλοφορεί ακόμα και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου ανασφάλιστο αγγίζει τα όρια της ανευθυνότητας, είναι σαφώς παράνομος και το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα μας μια και αυτή ήταν και η δουλειά του πριν αναλάβει δήμαρχος!!!!!!
Αν αφορούσε μόνο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου, ίσως και να μην μας απασχολούσε τόσο πολύ αυτό το θέμα όμως, ανασφάλιστα είναι όλα τα αυτοκίνητα του δήμου μια και η ασφαλιστική εταιρία δεν τους χορηγεί πλέον τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αν πρώτα δεν εξοφληθεί όλα τα προηγούμενα που της χρωστάνε.
Το θέμα είναι σοβαρότατο και ιδιαίτερα για τους ανυπεράσπιστους υπαλλήλους του δήμου που πολλάκις υποχρεώνονται σε δρομολόγια ανασφάλιστοι, με κίνδυνο να βρεθούν οι ίδιοι υπόλογοι για πράξεις και παραλήψεις άλλων.

Το θέμα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έχει πάρει διαστάσεις και πέραν των ορίων του δήμου μας κι έπεται συνέχεια, καλά τα πανηγυράκια κ δήμαρχε αφού όμως πρώτα έχουμε λύσει τα ουσιώδη και προστατεύουμε τους εργαζόμενους και τους δημότες μας. Ο δήμος κ δήμαρχε, δεν είναι το πειρατικό του κάπτεν Κούκ είναι δημόσια υπηρεσία που υπάγεται σε νόμους και κανονισμούς.
Έπρεπε να είχατε κάνει τα κουμάντα σας εγκαίρως, δεν μπορείτε να μοιράζεται χορηγίες σε εκδηλώσεις συλλόγων ή ακόμα χειρότερα να διανέμεται κατά το δοκούν τα ταμειακά αποθέματα του δήμου σε υμετέρους συλλόγους πολλάκις αμφιβόλου νομιμότητας λες κι είναι ο πατρικός σας κορβανάς και να αφήνεται απλήρωτες σοβαρότατες υποχρεώσεις του δήμου!!!!!!!
Η ευθύνη σας είναι μεγάλη και πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε κ δήμαρχε και να προστατέψετε τους δημότες σας αλλά και τους ανυπεράσπιστους εργαζόμενους.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους υποχρεώνει σε δρομολόγια μόνο και μόνο επειδή έχουν ανάγκη την δουλειά.
Το γραφείο τύπου του συνδυασμού
τηλ. γραφείου 2155 000 947