Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Το παιχνίδι των Δημοτικών εκλογών αρχίζει διάλεξε υποψήφιο και πάρε θέση

Σε περίπου ένα χρόνο από τώρα οι πολίτες της Σαλαμίνας θα κληθούν να εκλέξουν τον νέο Δήμαρχο του νησιού. Εισερχόμαστε κατά  συνέπεια  σε προεκλογική περίοδο που όπως όλα δείχνουν θα είναι καυτή.  Ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικά με τα έως τώρα δεδομένα.

Θα ξεκινήσουμε με το νυν δήμαρχο που  θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Ο συνδυασμός του θα είναι διαφοροποιημένος αφού υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις ωστόσο τα πρωτοκλασάτα στελέχη  είναι ακόμα μαζί του. Βέβαια ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα και τα πράγματα λόγω των πολιτικών εξελίξεων γίνονται εκρηκτικά. Άρα δεν θα μας κάνει εντύπωση αν δούμε κάποια από τα πρωτοπαλίκαρα του Τσαβαρή έως τότε να αλλάζουν στρατόπεδο.


Υποψήφιος έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου και ο τέως Δήμαρχος. Όμως τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει ιδιαίτερα δραστήριος. Η πόλωση που δημιουργείται μεταξύ της Νάννου και του Τσαβαρή  καθώς και ο Τραυλός που κινείται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με αυτόν είναι πιθανό  δυσκολέψει τον Σοφρά και να μην μπορέσει να φτιάξει ένα δυνατό συνδυασμό ώστε να διεκδικήσει με καλούς όρους την επανεκλογή του στο δεύτερο γύρω.

Η Ρ. Νάννου θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την Δημαρχία. Αν δεν τα καταφέρει και τώρα δεν θα είναι εύκολο να βρει άλλη ευκαιρία. Οι συγκυρίες αυτή τη στιγμή δείχνουν να την ευνοούν αρκεί ο Σαμαράς να μην πάει σε πρόωρες εκλογές. Με καθαρά κομματικούς όρους η  Νάννου θα είναι η μόνη υποψήφια της δεξιάς. Όμως στο ιδιαίτερα ρευστό πολιτικό σκηνικό που σε μία μέρα αλλάζουν τα πάντα, ο ένας χρόνος που απέχουμε από τις εκλογές φαντάζει αιώνας.

Ο Τραυλός πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τις επερχόμενες εκλογές. Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του το παρόν έδωσε ο πρώην δήμαρχο Α. Μακρής αλλά και Γ. Μπούτσης που πρόσφατα είχε αποχωρίσει από τον συνδυασμό του Τσαβαρή. Ο Μακρής που είχε συνεργαστεί με την Νάννου δείχνει να έχει φθίνουσα δημοτικότητα ενώ ο Τραυλός καθώς απείχε από τις προηγούμενες εκλογές έχει χάσει τους παλιούς του συνεργάτες αφού αυτοί κατέβηκαν  είτε με τον Τσαβαρή είτε με τον Σοφρά

Υποψήφιο φαίνεται ότι ετοιμάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του salamina-press η Δ. Καρούση δείχνει να συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να είναι υποψήφια για την δημαρχία στις εκλογές του 2014. Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου του 2012 και το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ που ανήλθε στο 28.73% η Καρούση, αν τελικά είναι αυτή η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι  πιθανό να είναι στο δεύτερο γύρο; Εδώ όμως υπάρχει και ένα διπλό ερωτηματικό. Το πρώτο έχει να κάνει με την ταυτότητα των  ψηφοφόρων που εκτόξευσαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 4% στο 27%  αφού στις τοπικές επιτροπές και στις συνελεύσεις που οργανώνει στην Σαλαμίνα η συμμετοχή είναι μικρή και το δεύτερο αυτό που ισχύει και για τους άλλους υποψηφίους που αφορά το γενικότερο πολιτικό σκηνικό στη χώρα.  

Σύμφωνα με την τακτική της μη - συνεργασίας που ακολουθεί το ΚΚΕ, στις δημοτικές εκλογές θα υπάρχει υποψήφιος που θα το εκπροσωπεί. Η Γ. Γκαβογιάννη  λόγω πείρας είναι πιθανόν να είναι εκ νέου υποψήφια. Στις προηγούμενες εκλογές η  Γκαβογιάννη είχε συγκεντρώσει 6.14% ποσοστό υψηλότερο και από το 2.92% των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012 και του 5.94% των εθνικών εκλογών του Μαΐου του 2012.

Η Χ.Α. στις εθνικές εκλογές συγκέντρωσε ποσοστό 12.62%. Δεν είναι ξεκαθαρισμένο, τουλάχιστον εμείς δεν γνωρίζουμε ποια γραμμή θα ακολουθήσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Με τουλάχιστον επτά υποψηφιότητες που πιθανόν στο δρόμο να γίνουν και οκτώ, ένα ποσοστό της τάξης του 13% είναι οριακό. Αν τελικά κατεβάσει δικό της υποψήφιο, είναι πολύ πιθανόν αυτός να είναι ο Μ. Παπαδημητρίου που ήταν υποψήφιος και για βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές.  


Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχαμε πάλι επτά υποψηφίους στον πρώτο γύρο. Ο  Σοφράς  μπήκε στο δεύτερο γύρο με ποσοστό 22.33%. Όμως, τις εκλογές εκείνες ο Αγαπίου πήρε μόνο 3.61% ενώ ο Παπασάββας 7.25%. Σε αυτές τις εκλογές οι επτά υποψήφιοι δείχνουν πιο ισχυροί και είναι πιθανόν για τον δεύτερο γύρο να αρκεί μικρότερο ποσοστό. 

112 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/7/13 09:50

  ξεχασατε τον παπασαββα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος4/8/13 14:05

   ΑΟΡΑΤΟΣ , τον βλεπει κανεις?
   Ειδικα τωρα που τα σχολεια εχουν διακοπες και δεν πανε εκδρομες που?

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος30/7/13 10:06

  ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....(ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 16:41

   μη το λες . Η Ρουλα παραλιγο να χρεωκοπισει απο τα τραπεζοματα, κ δημαρχος δεν εγινε.....

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος30/7/13 10:15

  αυτο το κανουν οιεχοντες τα λεφτα ψαξε τε τους τουσς ξερετε λιγοι ειναι οι ανιδιοτελεις ποιοι ειναι αυτοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος30/7/13 10:16

  Τον Τσαβαρή αποφεύγεις είτε θελημένα είτε όχι θελημένα να τον χρωματίσεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι γέννημα θρέμμα και υποστηρικτής του πασοκ του 5%.
  Τώρα σχετικά με τα πρωτοκλασάτα στελέχη σου διαφεύγει επίσης ότι η καραγιάννη αν και είχε ασυμβίβαστο την είχε κατεβάσει υποψήφια. Τα άλλα δε στελέχη αυτά τα 3 χρόνια δεν δικαιολόγησαν σε κανένα σημείο τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδεις.
  Πρωτοκλασάτο στέλεχος είναι αυτό που τραβάει μπροστά τον δικό του δρόμο, είναι έτοιμος να αποχωρήσει αν δεν περάσει η γραμμή του, συσπειρώνει τους συμβούλους όπου απαιτείται και είναι αυτός που φοβάται ο αρχηγός του. Αν νομίζεις ότι ο Τσαβαρής από τους σημερινούς συμβούλους της παράταξής του φοβάται κανέναν τότε μάλλον είσαι γελασμένος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 10:22

   κοντός ψαλμός αλληλούια ,θα δούμε τι θα κάνει στον αστρακο και τον κογια που τράβηξαν τον δικό τους δρόμο εχθές το βράδυ.

   αυτοί οι δυο και ο μπιλλιας είναι 3000 ψήφοι ούτε στον δεύτερο γύρο δεν θα μπει, εκτός και αν τον πριμοδοτήσει ο φαρμακοποιος

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 10:28

   O Αστράκος δύσκολα θα μείνει στο μαντρί όταν σφίξουν οι κ...
   σήμερα είναι η μέρα της κρίσης

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 10:38

   άλλο τόσο δύσκολο είναι να μεινει και ο κογιας

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 14:01

   Ο ΚΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ...ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/13 18:15

   Απο τον μπιλλια τι βλεπεις; λιγα του κάνατε;

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/13 19:46

   poios einai o framakopoios???pou 8a primodotisei ????o konta sto ika???

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος30/7/13 11:38

  299 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος30/7/13 12:46

  ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΥΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΟς ΑΡΑΓΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Ας ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Α ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΣΑΒΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Ας ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΡΑΠΤΗς ΝΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΜΟς ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 14:18

   kane oneira esy.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 15:45

   ENO ESY GRAFETA

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 18:25

   12:46 ti ipes tora

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος30/7/13 12:46

  Ο Καληνυχτακιας..Μετραει οπως Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος30/7/13 12:50

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ.....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ......ΚΑΙ Ο ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!!!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ?? ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΤΛΕΡ-ΤΣΑΒΑΡΗ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος30/7/13 13:21

  Ο ΜΑΡΙΔΟΤΣΑΒΑΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ. Ο ΤΣΙΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΤΕΚΑΔΑ. ΤΟ Κ.Κ.Ε ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΙΡΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΟΦΡΑΣ,ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 13:33

   Ο σύριζα δεν θα βρει κόσμο;θα το δούμε όταν γίνει η πρόσκληση,θα δούμε και ποιοι θα πάνε και την διαφορά ποιότητας με τα πολιτικα λεσια που ψήφισαν οι σαλαμινιοι ως τώρα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 13:51

   ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ???? Η ΠΟΙΟΣ 8Α ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ??????ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 6-7-8 ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΘΟΛΟΥ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 13:52

   ΡΟΥΛΑ .. ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ???

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 13:56

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/13 14:06

   ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΛΕΤΕ ?????? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ????? ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ???? Η ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΔΟΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ????

   Διαγραφή
 10. Ανώνυμος30/7/13 13:54

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ 6-7-8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος30/7/13 14:13

  ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΚΕΨΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.

  ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ .

  ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΗ ΟΠΩΣ Η Κα ΚΑΡΟΥΣΗ] ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 14:49

   ΠΟΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΡΙΖΑ ΡΕ;
   Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
   ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 18:14

   Η ρουλα οσες φορες διεκδικησε το χρισμα απο τη ΝΔ δεν το πήρε ,ποιος ο λογος να το διεκδικισει τωρα;κανενας .
   Αν θελει η ΝΔ ας υποστηρίξει την ρουλα αν δεν θελει τον πουλο, να υποστηρίξουν καποιον του πασοκ τον σοφρα τον τραυλο τον τσαβαρη,απο πασοκους και πρωην πασοκους νααααα χιλιαδες.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 19:34

   .........................να υποστηρίξουν καποιον του πασοκ τον σοφρα τον τραυλο τον τσαβαρη,απο πασοκους και πρωην πασοκους νααααα χιλιαδες.

   14.49 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 19:49

   Αυτη η καρουση ειναι σαλαμινια?εμεις θελουμε σαλαμινιο δημαρχο και οχι ΞΕΝΟ αναμουν....να παει στο χωριο της να βαλει υποψηφιοτητα που εχουν μαζευτει ολοι εδω και εχουν γινει ανθρωποι και μετα μας βριζουν.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/13 19:53

   ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ?

   Διαγραφή
 12. Ανώνυμος30/7/13 14:46

  Η Ρούλα και την αποκαλώ έτσι απλά και ζεστά , όπως μας έχει συνηθίσει κι εκείνη ,τόσα χρόνια
  Στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει δώσει αγώνες και έχει κριθεί..και όπως την δείχνετε ,μάλλον την φοβάστε μου φαίνεται...είναι η ώρα να διοικήση τον δήμο μια γυναικα έμπειρη..
  ΄΄οχι πάλι πειραματισμούς...και μην ανακατεύετε τα κόμματα .. δεν συμφέρει κανέναν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 14:48

   ΥΓ.. ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ..

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 14:54

   Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 14:55

   Η ρούλα μπορεί να είναι ΝΔ ο Μηνάς όμως πήγε και ψήφισε στο ΠΑΣΟΚ.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/13 16:47

   τοσα χρονια στερημενη κ πολυξοδεμενη η Ρουλα.αν κανουμε το λαθος κ τη βγαλουμε δημαρχο θα ριμαξει ακομα περισσοτερο τα αδεια ταμεια του δημου..θυμαστε πως κανανε βιλιτσες κατι πρωην δημαρχοι......πλατειες χτιζανε στο νατο κ η πετρα πηγαινε προς γκινανι μερια.......

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος30/7/13 14:53

  ΠΟΙΑ ΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΙΑ ΚΑΡΟΥΖΗ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ ΡΕ;
  Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!
  ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 14:57

   ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ Η ΡΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 14:59

   Να δει τι γραφεία έχουμε!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 16:11

   ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

   Διαγραφή
 14. Ανώνυμος30/7/13 14:53

  Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 14:58

   ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
   ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 16:58

   14:58 ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 15. Ανώνυμος30/7/13 15:27

  Yparxei kai allos apo ane3arthtous ellhnes

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος30/7/13 16:11

  ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ανώνυμος30/7/13 16:13

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ.
  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΩΝ Ή ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 18:02

   ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ??????

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/13 16:50

   φιλαρακο οποιος φοραει παντελονια δεν κανει σχολια για τις οικογενειες των αλλων κ ειδικα ανωνυμα.

   Διαγραφή
 18. Ανώνυμος30/7/13 16:24

  EEEEEΡXETAI...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος30/7/13 17:34

  ΚΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!! ΣΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΤΥΡΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΑΣΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!!ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 17:48

   ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΤΥΡΙ ΗΤΑΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ .......ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 18:02

   χαχαχα

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 18:20

   νααααααααααααα ετσι λες ενήργησε στην περιπτωση κογια ο απευθειας;
   ρε σκουπιστειτε απο την ροχαλα που σας εριξε ο κογιας, που μιλατε κιολας.

   Καλα να παθεις κογια, για οτι τραβας εισαι υπευθυνος,την αλλη φορα που θα ακολουθησεις τη μαστορατζα να το σκεφτεις δυο φορες, δεν εγιναν τυχαια μαστορατζα ,αυτη ηταν η αξια τους.

   Διαγραφή
 20. Ανώνυμος30/7/13 19:36

  Αυτός είναι ο καραμουζας, πρώην κολλητος του απευθείας (που τα σκάτωσαν τελευταία δεν ξέρω γιατί, η ξέρω αλλά δεν λέω)και που του έχουν και θέση δημοσιογραφου στην Δημαρχεία, διαβάστε και γελάστε με τα χάλια σας και με αυτούς που ψηφίσατε.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.
  δεν(κεφαλαίο το Δέλτα) σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.
  Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει(πεσουν) στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες(μια είναι), να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.
  Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη(εκθέτει) επικοινωνήστε μαζί μας στο email salamisvirus@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ανώνυμος30/7/13 19:48

  EINAI ALH8EIA OTI APO X8ES TO BRADY TA THLEFONA EXOUNA PAREI FOTIA????POLLES METAGRAFES AKOUGONTE PAIDIA .........PANIKOS STO STRATOPEDO TSAVES ...........KERDISMENH KATA POLU H ROULA META TO X8ESINO

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 19:51

   ουξου απο εδω Μ...

   Διαγραφή
 22. Ανώνυμος30/7/13 20:21

  Ο κύβος έχει ριφθεί. Το ποτάμι τρέχει και δεν γυρίζει πίσω. Ο κόσμος γυρίζει τη πλάτη στα κάθε είδους λαμόγια που διοίκησαν το Δήμο και που πάντα ήσαν αρσενικά. Ηρθε η ώρα της γυναίκας. Ακουσα κάποια που είπε ότι αν η Ρούλα που διαθέτει τόσα προσόντα (12 συνεχόμενα χρόνια εμπειρίας και αγώνα στα έδρανα του Δημ.Συμβουλίου, τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό της, που διαθέτει δυναμισμό, ήθος, καλωσύνη και μόρφωση)δεν βγεί αυτή τη φορά Δήμαρχος, τότε η Σαλαμίνα δεν πρόκειται να βγάλει γυναίκα Δήμαρχο ούτε μετά από 200 χρόνια. Και νομίζω, δεν έχει άδικο. Πιστεύω ότι μετά την αποτυχία και της σημερινής δημαρχίας, η Ρούλα θα βγεί με την πρώτη Κυριακή. Ίδωμεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ανώνυμος30/7/13 21:00

  Με ποιους ρεεεεεεεεεεεεε???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 21:59

   Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ν.Α ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 20.21
   ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 79 ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ.

   Διαγραφή
 24. Ανώνυμος30/7/13 22:12

  Νομίζετε πως τους ψάχνει.. απλά δεν είναι ακόμα η ώρα να βγούν τα ονόματα..
  θα τρίβετε τα μάτια σας όμως..πίσω έχει ....... την ουρά....
  Μια πρόταση κάνω και όποιος θέλει Πατριώτης ας ακούσει...
  Ελάτε να στηρίξουμε την Ρούλα ..είναι η δική της ώρα...
  κάνετε προτάσεις προς την βελτίωση της καθημερινότητας στο νησί μας
  και είναι ώρα να έρθει μια γυναίκα έμπειρη στο δήμο.. η Ρούλα έχει δώσει δείγμα γραφής
  πως ξέρει να παλεύει.. και γιαυτό ο κόσμος της Σαλαμίνας θα την ψηφίσει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/13 22:13

   και δεν είμαι ο Ν.Α

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/7/13 22:54

   22:12milame exete xasi tin psixremia sas den pezesteeeee reee

   Διαγραφή
 25. Ανώνυμος31/7/13 00:19

  298 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Ανώνυμος31/7/13 00:24

  Η Ρούλα είναι η μόνη που έχει 50 άτομα δίπλα της. Ονόματα γνωστά και άφθαρτα που τα περισσότερα κατεβαίνουν για πρώτη φορά και που θα την βγάλουν δήμαρχο από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Έχει απαλλάξει τον συνδυασμό της από λαμόγια πρώτης γραμμής που είχε και που τώρα κάνουν κωλοτούμπες στον Τσαβαρή με τα λεφτά που του αρπάζουνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 00:28

   ti ipes tora eytixos pou blepoume kai xeroume

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/13 02:31

   ΕΓΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 50 ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΡΕΙΣ Η ΣΥΝΟΔΕΊΑ ΤΗΣ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/13 18:16

   ...ρε αρχηγε στα πανηγύρια θέλεις εσύ να δείς..πήγαινε στο
   γραφείο να δείς τις καταστάσεις..

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/13 17:28

   ti les re noumero Ανώνυμος31/7/13 00:24
   k tote giati den diagrafi ton xatzinikolaou pou psifise to ksepoulima tis eydap??
   ante apo edw oloi sas re.!!!
   oraia dimar(xesa) protinete.~~~~

   Διαγραφή
 27. Ανώνυμος31/7/13 00:36

  Δεν γράφουμε λέτε πως δεν υπάρχουμε.. γράφουμε δεν σας αρέσει..
  ελάτε μαζί μας .. αυτή είναι η πρόταση μου.. στηρίξτε την Ρούλα ..
  καλή σας νύχτα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 00:49

   xaxaxa bradino anekdoto reeeeeeee den exete katalabi pos katantisate san toys zitianous stis eklisies parte to xampari sas sixathike olous o kosmos

   Διαγραφή
 28. Ανώνυμος31/7/13 01:03

  00:24
  Τι εννοείς ΑΦΘΑΡΤΑ ονόματα ρε βλήτο;
  Κάτι σαν του Κολοκοτρώνη;
  Αναμούνου ρε που έχουμε και τέτοιους στην Κούλουρη!
  Κάτι τέτοιες μεγαλόστομες κουράδες αν δεν γράφατε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ανώνυμος31/7/13 02:25

  ΑΦΘΑΡΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.
  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΦΘΑΡΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ.
  ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣ[Ν.Α] ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΡΟΣ χ.α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ανώνυμος31/7/13 02:35

  Εξακολουθώ να επιμένω. Ο γιός της υποψήφιας είναι διακοπές γιαυτό πονάνε στα σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος31/7/13 04:06

  Καλά θα κάνετε να πάτε όλοι διακοπές... θα σας χρειαστούν..ο χειμώνας θα είναι βαρύς...
  αλλά από περιέργεια θα ρωτήσω.. πως ξέρετε που είναι ο καθένας ??άρα τον συνδυασμό της Ρούλας φοβάστε?? 50 άνθρωποι είναι..να μας μετράτε και στις παρακλήσεις από αύριο... δεν πάμε καλά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμος31/7/13 10:36

  παπασαββα ρε ψηφιζω αυτος ο ανιδιοτελης ανθρωπος με βοηθησε εχει πολες προσβασεισ τελικα ο ανθρωπος δεν παιζεται με τις γνωριμιες που εχει αλλα ειναι τοσο ηθικος που ποτε δεν φημιζεται για το που βρισκεται τον ευχαριστω για την τοποθετηση μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμος31/7/13 10:37

  ΣΩΑ ΡΕ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Ανώνυμος31/7/13 10:43

  ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕς ΒΟΗΘΕΙΕς ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟς ΚΥΠ΄ΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΟς ΑΛΛΟς ΡΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΣΑΒΡ Η ΝΑΝΝΟΥ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΠΟΙΟς ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΩ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 11:10

   Δεν ντρεπεσαι που τα γραφεις αυτα,η αλήθεια είναι η ψέματα;
   Αλήθεια τι έκανες στον υπουργό,ήθελες να δεις πως είναι οι υπουργοί απο κοντά;

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/13 17:00

   παντως σαν καθηγητης ο παπασαββας ηταν για τον π....ο ,εμπαινε για μαθημα ,ελεγε οτι ειχε να πει κ μετα δρομο για καφε στο γραφειο. οταν καποιος δεν κανει υπευθυνα τη δουλεια του δεν ειναι καλος πουθενα.

   Διαγραφή
 35. Ανώνυμος31/7/13 11:21

  ναι ρε κατευθειαν τι ειναι οι υπουργοι και τηλεφωνει κατευθειαν πιστεψε το πηγα και σε εκδηλωση που εκανε στο αμερικανικο κολλεγιο και ιδα το επιπεδο του και κοσμο ειχε ρωτα το ζαχαροπλαστιο μπεγνη να μαθεισ που ηταν εκε κετερι ολοι ητα παυλοπουλος παναγιωτοπουλος κεφαλογιαννη παπακωστα θελεις καιαλλους τραγακης κυπριοι επιχειρηματιες αυτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 13:01

   Ολη η καλή κοινωνια πραγματικά όπου πάνε τους φυλάνε και 10 μπράβοι,ξέρεις που αλλού συναγελάζεται τώρα τελευταία η καλή κοινωνια με τους πολιτικούς εκτος του αμερ κολλεγιου; στον κορυδαλλό

   αλλα δεν μας ειπες ,το αυτογραφο το πήρες ,εκανες την δουλεια σου;

   Διαγραφή
 36. Ανώνυμος31/7/13 12:22

  ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΝΕΝΑς ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΣΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΤΙΕς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ανώνυμος31/7/13 12:55

  ΄΄ Παίζει΄΄ και το όνομα του κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ για τις προσεχείς εκλογές; Επικεφαλής εννοώ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 13:19

   ουουουουουουοΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 38. Ανώνυμος31/7/13 13:26

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΣΑΣ ΨΑΧΤΕ ΝΑ ΒΡΕΊΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ (ΙΣΧΎΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 13:28

   tha pesi poli klama sto telos

   Διαγραφή
 39. Ανώνυμος31/7/13 14:06

  Μπράβο στον Αστράκο και τον Κόγια. Φανήκανε παληκάρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ανώνυμος31/7/13 15:43

  καταλαβαβ οτι ο τζαβαρης δεν παει καλα για αυτο το εκαναν μονο για τα λεφτα ειναι ολοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ανώνυμος31/7/13 16:55

  παντως εγω που ειχα τον Κογια δασκαλο, δε θα τον ψηφιζα ουτε με σφαιρες. ειναι σουπερ λαμογιο φιδι διμουτσουνο. στους γονεις κανει τον υπευθυνο κ τον φιλο κ στα παιδια συμπεριφερετε με απαξιωση κ ειρωνια.πως να εμπιστεφτεις εναν τετοιο ανθρωπο........ουστ κ αυτος κ η πατσαβουρα που ειχανε μαζι το φροντιστηριο. σκατοψυχοι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ανώνυμος31/7/13 17:02

  Ρουλα ακομα θυμομαστε τις μλκιες που εκανες στον Αγαπιου για να ικανοποιησεις το ψωνιο μεσα σου.δε μας ξεγελας πια, ο κοσμος θελει λυσεις οχι τραπεζοματα στα ουζερι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ανώνυμος31/7/13 17:45

  Κογιας και Αστρακος και ολοι οι συμβουλοι του τσαβες.καμμενα χαρτια, λαμογια και πεθαμενοι πολιτικα στη σαλαμινα.αν τολμανε ας ξανακατεβουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ανώνυμος31/7/13 18:59

  ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ??
  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΠΡΟ Η ΝΥΦΗ.
  . ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΥΨΗ.. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΠΟΥ
  ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμος31/7/13 20:14

  Νέα υποψηφιότητα σκάει αρχές Σεπτέμβρη. ¨Αφθαρτα άτομα, νέα και γνωστά στην Κούλουρη. Υπομονή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ανώνυμος31/7/13 20:24

  Κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α
  Την πρόθεση της να για συμμέτοχη στις επόμενες δημοτικές εκλογές έχει εκδήλωση και η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α με ανακοίνωση της (και στο SALAMINA-PRESS). Ίσως αυτό, βέβαια να μη έχει το ‘’πολιτικό βάρος’’ όσο οι γνώστες συζητήσεις του τύπου:
  ‘’Τα ’φτιαξε ο Μηνάς με την Ανετα
  Που τα ‘χε με τον Δήμο τον τρελό
  Χώρισε ο Χριστακης με την Τετα
  Και τα ’φτιαξε ξανά με την Ζωζώ’’
  ‘Η η αναφορές σε περίκλειστους πολιτικούς χώρους και κομματικούς υποψηφίους. Έτσι κι αλλιώς έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε μέχρι τον Μάιο. Και ενώ ‘’Κηλαϊδόνιες’’ συζητήσεις θα συνεχίζονται τόσο η μπάλα θα είναι στην εξέδρα.
  www.youtube.com/watch?v=nKrxQRfX0Ms

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Ανώνυμος31/7/13 20:29

  Τελικά όταν λέτε άφθαρτα τι ενοείται ??τι είναι οι άνθρωποι ελαστικά αυτοκινήτου ??
  κανένας δεν είναι τέλειος ..ακόμα και νέα παιδιά ..που θα αποκτήσουν εμπειρία??
  είναι θεμιτό και απαραίτητο οι νέοι να προσφέρουν στα κοινά..
  και θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε ..όμως δήμαρχος τώρα θα πρέπει να αναλάβει
  η κ. Νάννου..εχει δώσει αγώνες αυτά τα χρόνια..θα πρέπει όπως δώσαμε την ευκαιρία
  σε όλους να δώσουμε και σε εκείνη..αυτή τη φορά δήμαρχος θα είναι γυναίκα... να μου το θυμηθήτε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος31/7/13 21:35

   μέχρι να μάθουν φίλε θα έχουν περάσει 3 χρόνια ενώ όλοι οι άλλοι απο την πρώτη κι ολας εβδομάδα μαμ κακά και νάνι

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/13 02:34

   31/7/13 20:29
   ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ,ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ.
   ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/13 11:38

   O 20:14 είμαι.Από την κοιλιά μου το έβγαλα. Εσυ άμεσως τσίμπησες... ρε παιδί ηρέμησε.. κάνει μπαμ το τμήμα blog-διαδικτύου κτλ.
   Μην πέσει κουβέντα κάτω. Με τέτοια λογική θα διοικήσετε το δήμο; Φέξε μου και γλίστρησα.

   Διαγραφή
 48. Ανώνυμος31/7/13 21:42

  Bravo sta nea paidia poy erxonte aparetitoi stis diskolies poy pernai to nisi mas

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ανώνυμος1/8/13 07:08

  297 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ανώνυμος1/8/13 10:51

  Εσύ 20:29 που αναφέρεσαι συνεχώς στο Μηνά, γιατί τον βρίζεις και τον υποτιμάς; Θα αφήσει ο άνθρωπος τη διασκέδαση και το τάβλι για να ασχοληθεί με όλους εσας τους προβληματικούς; Ε, μην τον περνάς και για τόσο βλάκα, δεν είναι. Ψάξε να βρείς κανένα άλλο κοροϊδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος1/8/13 11:40

   Μα αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Γιατί τα έχει αφήσει όλα αυτά.

   Διαγραφή
 51. Ανώνυμος1/8/13 14:07

  Eγω θα ψηφίσω υποψηφιο της ΧΑ.
  Μανιάτης είναι
  Θα είναι Η ΕΚΠΛΗΞΗ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ανώνυμος1/8/13 14:27

  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΞΤΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΡΟΥΛΑ [Ν.Δ] και ΜΗΝΑ [ΠΑ.ΣΟΚ]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ανώνυμος1/8/13 15:37

  ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ .. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ..
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ
  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ..ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ... ΡΟΥΛΑ ..
  ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
  ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
  ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.. ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ .. ΑΚΟΜΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ανώνυμος1/8/13 17:13

  ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Ανώνυμος1/8/13 22:24

  Ρε μην τρελαίνεστε στο συνεργείο της Ρούλας. Εντάξει, ψέματα είναι μάλλον. Δε θα υπάρχουν νέοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ανώνυμος2/8/13 01:06

  ειναι ο χατζης εχει χρονο δεν τον πολυβλεπω που συχναζει αραγε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ανώνυμος2/8/13 01:10

  ΜΑΚΡΗς ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ανώνυμος2/8/13 07:31

  296 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Ανώνυμος3/8/13 18:36

  295 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.