Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Περισσότερα από 2,5 χρόνια παραμένει το αρχείο της Σαλαμίνας στην Πολεοδομία Πειραιά. Σειρά καταγγελιών από τον σύλλογο Μηχανικών Σαλαμίνας.


Έναν φάκελο να έπαιρνε ο δήμαρχος (που λέει ο λόγος), κάθε φορά που πήγαινε στον Πειραιά από την Πολεοδομία, θα είχε μεταφερθεί σήμερα όλο το αρχείο.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6 Αυγούστου 2013 σε θέμα που είχε φέρει προς συζήτηση ο σύλλογος Μηχανικών Σαλαμίνας, αναφέρθηκε ότι το αρχείο που αφορά τη Σαλαμίνα (διαγράμματα εφαρμογής, διορθωτικές πράξεις, οικοδομησιμότητες, κ.λ.π.) δεν έχει παραληφθεί από το Δήμο Σαλαμίνος, εδώ και δυόμιση χρόνια.
Κατά την συζήτηση που ακολούθησε ο δήμαρχος ανέφερε ότι αυτό που απαιτείται είναι ένα φορτηγό αυτοκίνητο να διατεθεί από τον δήμο και να γίνουν οι κατάλληλες γραφειοκρατικές ενέργειες από τον δήμο Πειραιά σχετικά με το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής του αρχείου. Ενώ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας ότι η υστέρηση του αρχείου από την Πολεοδομία Σαλαμίνας δεν επηρεάζει την ομαλή λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας.

Τώρα αν για αυτό το απλό θέμα κρίνουμε ότι η δημοτική αρχή δεν κατάφερε μέσα σε 2,5 χρόνια να το φέρει εις πέρας τότε τίθενται δικαιολογημένα ερωτήματα για την αποτελεσματικότητά της για πιο δύσκολες και σύνθετες περιπτώσεις.
Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση συζητήθηκαν και άλλα θέματα. Ο πρόεδρος του συλλόγου επισήμανε ότι όσα έφερε προς συζήτηση δεν αφορούν μόνο την σημερινή δημοτική αρχή αλλά και τις προηγούμενες, αφού τα θέματα αυτά είναι διαχρονικά. Ωστόσο η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο επικεντρώθηκε στις σημαντικές παραλείψεις και αδράνεια της σημερινής δημοτικής αρχής, αφού εκείνη πλέον διοικεί τον δήμο.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαϊσιδώρου χαρακτήρισε αδιανόητο περιοχές όπως το Μπόσκο, τα Αλώνια, η δεξιά μεριά της Λ. Ιπποκράτους και η περιοχή μετά το δημοτικό μέγαρο μέχρι το στάδιο να είναι εκτός σχεδίου, ενώ παράλληλα να βρίσκονται στο σχέδιο το Πέρανι και το Δημήτρανι. Ρώτησε να μάθει τι ενέργειες έχουν γίνει επ” αυτού του θέματος.
Αναφορά έκανε στο θέμα των αντικειμενικών αξιών. Αναφέρθηκε ότι το θέμα παίρνει τεράστιες κοινωνικές προεκτάσεις γιατί πλέον οι αντικειμενικές αξίες σχετίζονται και με τους φόρους (χαράτσια). Μίλησε για την προσφορά του συλλόγου προς την σημερινή δημοτική αρχή για να βοηθήσει στο θέμα αυτό αφιλοκερδώς αλλά ωστόσο η πρόταση αυτή δεν προχώρησε και σίγουρα όχι για λόγους που ευθύνεται ο σύλλογος μηχανικών. Έτσι φτάσαμε στο σημείο όπως ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο κ. Παπαϊσιδώρου να έχουμε στην Ύδρα και στην Αίγινα τιμή ζώνης 300 ευρώ το τ.μ. και στην Σαλαμίνα στην περιοχή Γυάλα να έχουμε τιμή ζώνης 700 ευρώ το τ.μ.
Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε και στο θέμα των απευθείας αναθέσεων έργων του λιμενικού ταμείου σε μηχανικούς εκτός Σαλαμίνας και μάλιστα χωρίς τα κριτήρια ανάθεσης να έχουν να κάνουν με την εμπειρία και ζήτησε από τον δήμαρχο να ενημερώνονται οι μηχανικοί Σαλαμίνας και αν μπορούν να παίρνουν  τις δουλειές (αν δηλαδή πληρούν τις προϋποθέσεις) διαφορετικά αν δεν μπορούν να μην τις παίρνουν. Μάλιστα επέμενε ότι δεν ζητάνε δουλειά αλλά ενημέρωση γιατί ο δήμαρχος επεσήμανε είναι δήμαρχος Σαλαμίνας και όχι δήμαρχος υπολοίπου Αττικής.
Θεωρούμε ότι η παρέμβαση των μηχανικών Σαλαμίνας ήταν καίρια και πολύ σημαντική και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αξιοποιούμε όσο το δυνατόν το επιστημονικό προσωπικό του τόπου μας έτσι ώστε να μην αρκούμαστε σε λύσεις και προτάσεις που βαφτίζονται πολιτικές, διότι αυτές μας έφεραν στα σημερινά χάλια.


32 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/8/13 20:33

  ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ σε € / τ.μ.

  Σαλαμίνα 650 - 1.200
  Κερατσίνι 900 - 1.050
  Κορυδαλλός 900 - 1.400
  Νίκαια 850 - 1.400
  Πειραιάς 1.000 - 3.500
  Πέραμα 650 - 800
  Πόρος 900 - 1.550
  Σπέτσες 1.100 - 4.400
  Τροιζήνα 950 - 1.050
  Ύδρα 1.400 - 4.200

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος8/8/13 21:18

  Οι μηχανικοί πρέπει να απαντήσουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/8/13 21:22

  Επεσήμανε ότι ο δήμαρχοε είναι δήμαρχος Σαλαμίνας και όχι δήμαρχος υπολοίπου Αττικής.

  Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι δήμαρχος των εφοπλιστών των νταμαράδων και των χουντογιορτών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος8/8/13 22:06

  paramenei ston peiraia gia na to rixnoun stin grafiokratia.pws alliws tha pairnoun mizes den tous lupaste??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος8/8/13 23:55

  Ότι είναι με μίζα διεκπεραιώνεται. Ότι δεν είναι, δεν μας αφορά κύριε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος9/8/13 08:56

  289 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/8/13 10:12

   289 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗ ΘΑ ΣΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΜΕ!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/13 10:47

   Οι έμποροι Σαλαμίνας ψηφίζουν δήμαρχο αυτόν που ζητά να επιλέγονται επαγγελματίες του νησιού. Προτάθηκε από δημοτικό σύμβουλο αυτό και ο Τσάβες είπε ΟΧΙ... μόνο στον Αγγέλου πάμε εμείς, ανέφερε χαρακτηριστικά.
   Ευχαριστούμε τους δημοτικούς συμβούλους που υποστηρίζουν τους Σαλαμίνιους και όσο αφορά τον Τσάβες να είναι σίγουρος τον Μάιο ούτε του Αγγέλου την ψήφο δεν θα βρει γιατί δεν είναι δημότης Σαλαμίνας.
   289 και σήμερα μέχρι να φύγει η ξένη κυριαρχία από τον τόπο μας.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/13 19:16

   ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/13 20:12

   Περνάμε δύσκολες ημέρες εδώ οι έμποροι οικοδομικών υλικών και λυπάμαι που βλέπω τον δήμο να μην μας υποστηρίζει.
   Δεν μπορούμε να αντιδράσουμε γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε περαιτέρω το κακό κλίμα που υπάρχει στην επιχείρησή μας. Για αυτό και δεν μιλάμε

   Διαγραφή
 7. Ανώνυμος9/8/13 09:37

  Τους το έχουμε αφήσει εκεί για να έχουν κάτι από την αίγλη της Σαλαμίνας και αυτοί.
  Με τα Σαλαμίνεια θα στείλουμε τριήρης στο λιμάνι του Πειραιά να το πάρουμε το αρχείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος9/8/13 09:59

  "Δεν υπαρχουν φακελοι στην πολεοδομια πειραια απο σαλαμινα ,παρα μονον στελεχη αδειων σε βιβλια των 100 σελιδων . Δεν δυναται να γινει αυτο που αναφερετε γιατι θα καταστραφουν οι τομοι . Για τυχον αποριες 2132123690-91-92-93 Αρχειο πολεοδομιας τομεας Β δημητρης βαμβακακης"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/8/13 10:52

   Μην πίνεις πρωί πρωί γιατί σε χαλάει. Σε ενημερώνω ότι ήμαστε ο μόνος δήμος που μας παρακαλάνε να πάρουμε το αρχείο και δεν πάμε. Οι άλλοι δήμοι που πήραν τα αρχεία τους ήταν μακάκες και εμείς ως συνήθως οι όμορφοι και οι έξυπνοι;
   Τράβα παραπέρα να ορίσεις καμία μαιμού επιτροπή να περάσεις κανένα θέμα του νταμαροκαταστροφέα ξανά και μετά έλα να μας μιλήσεις. Για αυτά ανέλαβες την καρέκλα και όχι για να προσφέρεις στον τόπο.

   Διαγραφή
 9. Ανώνυμος9/8/13 16:56

  Η κα Γκαβογιάννη σε ακόμα ένα συμβούλιο λίγο πριν μπει το θέμα του νταμαρά έφυγε. Το έβαλε στα πόδια. Καλύτερα γιατί γνωρίζουμε από την πρώτη μέρα της θητείας της ότι είναι με το κεφάλαιο και τον καταστροφέα του περιβάλλοντος.
  Το ίδιο και ο κος Σοφράς. Εμφανίστηκε στην αρχή αλλά μετά έφυγε γιατί φαίνεται είχε πιο ενδιαφέρουσα υποχρέωση από το να καθίσει στο συμβούλιο. Αλλά αν βέβαια τον βλέπαμε να είχε άλλη θέση θα είχε βγάλει ανακοίνωση με τοποθέτηση κατά του δημάρχου.
  Η μόνη σωστή αποδείχθηκε η κα Νάννου. Συνεπής στα καθήκοντά της έδωσε ακόμα μία μάχη για το νησί και για το περιβάλλον. Ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της ότι με αυτή την τακτική ο δήμαρχος μάλλον δίνει στον επιχειρηματία χέρι βοηθείας προκειμένου να το ξανά ανοίξει το παράνομο νταμάρι. Ο δήμαρχος έχασε την ψυχραιμία του όταν η κα Νάννου του επισήμανε ότι ο επιχειρηματίας είναι φθηνός αφού όπως αποδείχθηκε ήταν παράνομος. Η νομιμότητα κοστίζει και προστίθεται στην αξία του προϊόντος. Άποψη που ο δήμαρχος έδειξε να αγνοεί μιλώντας ότι άλλοι θα κρίνουν ότι είναι παράνομος.
  Δήμαρχε μήπως νομίζεις ότι είσαι δήμαρχος σε εξωγήινους και δεν καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει με το νταμάρι; Επίσημα έγγραφα δεν διαβάζεις; Τόσο χαμηλά ρίχνεις το επίπεδο για να ικανοποιήσεις τις πιθανές υποσχέσεις σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος9/8/13 17:28

  Όταν μία πρόταση ψηφίζεται σημαίνει συμφωνεί με το περιεχόμενό της. Διαφορετικά προτείνει κάτι άλλο ή ψηφίζει άλλη πρόταση ή δηλώνει παρόν/ούσα.
  Κόγια και Νάννου είπαν στις πρωτολογίες του αν ακούσεις το ηχητικό ντοκουμέντο να μην πάρει την δουλειά ο καταστροφέας του νησιού αλλά ντόπιοι επιχειρηματίες.
  Ο δήμαρχος επέμενε να την πάρει ο νταμαράς. Αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας γιατί πλέον αποκαλύπτονται καθημερινά οι στενές σχέσεις δημάρχου και νταμαρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/8/13 17:29

   ARA STIN OYSIA SIMFONITE OLOI NA SYNEXISTI I PERIBANTOLOGIKI KATASTROFI TOY NISIOY GIAYTO POLI DEN EXOYN ADIKO POY LENE NA PARETE OLOI MAZI DROMO REEEE DROOOMMMMOOOO OOOYYYYSTTT APO DO OLOI

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/13 17:37

   Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες μας έχουν περασει ολους για κοροιδα

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/13 18:47

   Μεγάλη κοροιδία και δείχνει ότι ο Τσάβες δεν κολώνει πουθενά. Ψηφίζει υπέρ του νταμαρά και στα μπλογκς βάζει να γράφουν ότι είναι ίδιος με την Νάννου και τον Κόγια.
   Θα ήθελες πολύ ΓιαννΆκη να είστε όλοι ίδιοι αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με τον νταμαρά. Κάτι που έδειξες ότι δεν θες με τίποτα να το κάνεις.
   Τώρα πορεύσου με αυτούς που επέλεξες και ο κόσμος ξέρει ότι η εντιμότητα δεν είναι μόνο λόγια αλλά και ότι ψηφίζετε στα δημοτικά συμβούλια. Και σε αυτά πάντα ψηφίζεις υπέρ του νταμαρά.

   Διαγραφή
 11. Ανώνυμος9/8/13 17:29

  ARA STIN OYSIA SIMFONITE OLOI NA SYNEXISTI I PERIBANTOLOGIKI KATASTROFI TOY NISIOY GIAYTO POLI DEN EXOYN ADIKO POY LENE NA PARETE OLOI MAZI DROMO REEEE DROOOMMMMOOOO OOOYYYYSTTT APO DO OLOI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος9/8/13 18:43

  χαχαχα Τι πλάκα έχουν τα τσαβαρουπαλληλάκια. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πρόταση του Κόγια για να απευθυνθεί ο δήμος σε έμπορους της τοπικής αγοράς είναι ίδια με την πρόταση του Τσαβαρή να πάει στον Αγγέλου που έχει κλείσει λόγο καθ υποτροπή παράνομης λειτουργίας.
  Ότι και να κάνετε οι πράξεις σας χαρακτηρίζουν και δεν μπορείτε να τις μεταφέρετε στον κόσμο όπως εσείς νομίζετε. Είστε δέσμιοι του νταμαρά.
  Κόγιας και Νάννου μίλησαν για άλλη λύση και ο Τσαβαρής επέμενε ότι προτιμά τον Αγγέλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/8/13 00:13

   ΤΟ ΔΊΔΥΜΟ ΝΆΝΟΥ ΤΣΑΒΑΡΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΩΜΆΡΑ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5? ΚΑΙ Η ΖΩΉ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ

   Διαγραφή
 13. Ανώνυμος9/8/13 19:41

  ΔΩΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΣΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΗΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος9/8/13 20:10

  Σας διαβάζω και έχετε δίκιο με την αγανάκτηση σας. Δεν υπάρχει δημότης που να πιστεύει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη του δήμου προς αυτόν τον επιχειρηματία. Πολύ φοβάμαι και οι υπάλληλοι θα δέχονται πιέσεις αν όντως έτσι είναι τα πράγματα. Αυτό έχω νιώσει από όσα λέτε. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Το ψάρι βρωμάει όπως σωστά αναφέρετε από το κεφάλι.
  Ευτυχώς που κάποιοι σύμβουλοι αντιδράνε. Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος9/8/13 23:25

  ΓΙΑ ΤΟΝ 18:47 ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΉΝΕΙ ΜΠΛΟΚΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΔΊΔΥΜΟ ΝΆΝΟΥ ΤΣΑΒΑΡΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΩΜΆΡΑ ΕΣΎ ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5? ΚΑΙ Η ΖΩΉ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ ΑΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/8/13 09:00

   Αν θεωρείς φαγωμάρα και υποβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου η ανάδειξη καθημερινώς της κας Νάννου όλων των σκανδάλων του Τσαβαρή τότε πρέπει να ντρέπεσαι που τοποθετείσαι και δημόσια.
   Αντί να ευχαριστείς και να απαιτείς οι φωνές αυτές να πληθαίνουν προκειμένου να σταματήσει αυτή η βρώμα που αναδύεται από τον δήμο εσύ μιλάς για φαγωμάρα; Χαιρετισμούς στον κο Ράφτη που μόνο το σώβρακο του δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα με την αντιπολίτευση του στον δήμαρχο. Να μας λείπουν τέτοιες πολιτισμένες αντιπολιτεύσεις που μόνο τα συμφέροντα του δήμου δεν εξυπηρετούν.

   Διαγραφή
 16. Ανώνυμος10/8/13 02:37

  Για αυτόν που μιλάει για φαγωμάρα.
  Εαν εσύ, αγαπητέ δημότη, δεν θέλεις να σε προστατεύει η νάννου από τα αρπακτικά της δημαρχίας, τότε βγες και ξεχώρησε τη θέση σου, χαρά θα της δώσεις και θα ξεκουραστεί και η γυναίκα.
  Αν εσύ όμως είσαι ένας, πρέπει να ξέρεις ότι όλοι οι υπόλλοιποι αναθεματίζουμε όλους εκείνους που είναι ή αδιάφοροι ή πουλημένοι και ψηφίζουνε όλες τις αποφάσεις του Τσαβαρή που ζημιώνουν τη τσέπη μασς ή το περιβάλλον που ζούμε.
  Μπορείς να σκεφθείς τι θα γινότανε στο δήμο αν δεν υπήρχε η νάννου;
  Μόνο σκέψου το!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/8/13 09:59

   ΟΧΙ,ΟΧΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/13 11:43

   Μπορεις και ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..Ρε ΜΠΡΑΒΟ σου...

   Διαγραφή
 17. Ανώνυμος10/8/13 07:34

  288 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος11/8/13 08:33

  287 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ανώνυμος12/8/13 07:33

  286 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος13/8/13 07:07

  285 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
  ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.