Λίγες ώρες έμειναν για τη συναυλία του MΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

MΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Special guest ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ

Καλοκαίρι 2013
Tετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 21.30
στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει….»:  το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και μας ξεσηκώνει, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Τετάρτη, 7 Αυγούστου στη Σαλαμίνα.
 Ετοιμαστείτε  να τραγουδήσετε ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο από τις παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»...ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «Πλάι-Πλάι»
αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» που κυκλοφορεί από τις 17 Ιουνίου!
Η περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη -με special guest το Μηδενιστή- ξεκίνησε στην Πάτρα με μία συναυλία μοναδική και ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες σε Κύπρο και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας!
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό.
Απολαύστε τους μαζί στο «Σε έναν Τοίχο» -που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα- αλλά και σε άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις! 
Γιατί… αυτό το live… τα έχει όλα!
ΧορηγόςVODAFONE
Παραγωγή: Live2
Τιμή Εισιτηρίου: 12,00 €
Προπώληση Εισιτηρίων:
 Public
Εκδοτήρια Ticketservices (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
Σημεία Πώλησης Εισιτηρίων:
ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ (Λ.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 302) - PEPPER MOON (AKTH ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 27 KAI ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΟΓΡΗ) –ΘΑΛΛΑΣΟΓΡΑΦΙΕΣ (Λ.ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ 6η σταση,Παραλια αλυκης) - SARELAS CASH & CARRY 
(Α' ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  Λ.ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ 2, Β' ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΑΚΤΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 9), GREEN POWER (Λ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 78), RADICAL GRAPHICS , ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Β'ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ 9)
Επικοινωνία με το Γραφείο Τύπου:
Τ: 210-7475080    Ε: press@live2.gr

Μαρία Παναγιωτοπούλου: 6973042676

Γεωργία Ζούμπα: 6976408158