Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι εργατικές κατοικίες;


Σοβαρή καταγγελία μέσω σχολίου απο κάτοικο στις εργατικές κατοικίες. Δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο σχόλιο εκφράζει την πραγματικότητα στην περιοχή και κατα συνέπεια δεν τo υιοθετούμε  όμως σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι οφείλουν να τo διερευνήσουν και για αυτο το αναδημοσιεύουμε. Επισης καλο θα ηταν αντίστοιχες καταγγελίες να στέλνονται με email και φωτογραφίες. 


"ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΩ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΑΝΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ. Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΑ. ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΦΙΔΙΑ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΨΟΦΙΕΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ."