Let’s do it Greece 2014
























Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας μαζί με εκατοντάδες φορείς και πάνω από 100 Δήμους στην Ελλάδα και συμμετείχε για 3ησυνεχόμενη χρονιά στην Πανελλήνια Εκστρατεία Εθελοντικού ΚαθαρισμούLet’s do it Greece, μια πραγματική γιορτή εθελοντισμού και προσφοράς, καθαρίζοντας ένα κομμάτι στο ταλαιπωρημένο Δάσος της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.


Το πλήθος των εθελοντών και η όρεξή τους για δουλειά κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες να μαζέψει μεγάλο όγκο απορριμμάτων από σημεία (όπως η υπόγεια διάβαση) που κυριολεκτικά δεν είχαν καθαριστεί ποτέ εδώ και πολλά χρόνια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε εδώ

Το παρόν μεταξύ των φίλων και των μελών του ομίλου έδωσαν η Δύναμη Εθελοντών Σαλαμίνας (Δ.Ε.Σ.), οι Φίλοι του Δάσους, η Περιβαλλοντική Ομάδα του Λυκείου Αμπελακίων, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας και το Σώμα Οδηγών Σαλαμίνας.

Τέλος, μετά την άρνηση του Δήμου Σαλαμίνας να παρέχει υλικό στη δράση του ομίλου μας (βλ. εδώ), οι παρακάτω επιχειρηματίες, φίλοι και μέλη του ομίλου μας προσέφεραν πολύ γενναιόδωρα υλικά για τον καθαρισμό, αλλά και για μελλοντικές δράσεις: Φαρμακείο Διγενάκη Πέτρου, Φαρμακείο Σουρελή, Salamisol, Χοντρό Αλάτι, Κρυονερίτης, Κομμωτήριο Κούλης (1980), Φαφούτης Κώστας (Συνεργείο Αυτ/των) και Συνδυασμός Σπύρου Σοφρά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή, την υποστήριξη και τη χορηγία σε όλους. Ραντεβού του χρόνου με ακόμη περισσότερη ενέργεια!