Με αντιπροσωπεία της Αυστραλίας συναντήθηκε ο Γ. Ανωμερίτης με φόντο την επέτειο των 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2021

Συνάντηση με πολυμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Δυτικής Αυστραλίας και Βικτώρια είχαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος κ. Π. Πετρουλής και στελέχη του Οργανισμού στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε.

Η κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία με επικεφαλής το βουλευτή κ. Peter Katsambanis και μέλη (κ. James Edward CHOWN, κ. Mark William LEWIS, κ. Antonio KRSTICEVIC, κ. Francesco Angelo ALBAN, κα Eleni EVANGJEL, κ. John PANDAZOPOULOS, κα Joanne DUNCAN, κ. James LIMNIOS, κ. Theo ZOGRAPHOS, κα Σοφία ΧΟΛΗ) μετά την ενημέρωση από τη Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. για θέματα

λιμενικής βιομηχανίας και ανάπτυξης του Πειραιά, ξεναγήθηκαν σε όλο το λιμάνι, εκφράζοντας άριστες εντυπώσεις για τη λειτουργία του.
Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα θέματα των μεταρρυθμίσεων, καθώς και για τα θέματα των σχέσεων Πόλης-Λιμένος, Τουρισμού-Πολιτισμού.
            Η πολιτιστική ανάπτυξη του λιμανιού που έχει ως τελικό στόχο τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2021, αποτέλεσε κεντρικό σημείο του ενδιαφέροντος των ξένων προσκεκλημένων, αφού όλοι ταυτίζουν τον Πειραιά με την ιστορική του πορεία.