Σώοι οι τέσσερις επιβάτες οχήματος που έπεσε στη θάλασσα στο Μπατσί Σαλαμίνας

Άμεσα στην περιοχή μετέβη άνδρας του λιμενικού όπου διαπίστωσε ότι ο 61χρονος οδηγός και οι τρεις συνεπιβάτες, ένας 22χρονος αλλοδαπός, ένας 15χρονος και ένας 12χρονος, είχαν εξέλθει του οχήματος με ίδιες δυνάμεις (φωτ. αρχείου).
Την τύχη με το μέρος τους είχαν οι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε βραχώδη απόκρημνη πλαγιά της περιοχής Μπατσί στη Σαλαμίνα, καταλήγοντας στη θάλασσα. Ο οδηγός και οι τρεις νεαροί επιβάτες κατάφεραν να βγουν σώοι από το όχημα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη άνδρας του λιμενικού όπου διαπίστωσε ότι ο 61χρονος οδηγός και οι τρεις συνεπιβάτες, ένας 22χρονος αλλοδαπός, ένας 15χρονος και ένας 12χρονος, είχαν εξέλθει του οχήματος με ίδιες δυνάμεις, ενώ αποτέλεσμα του περιστατικού ήταν ο τραυματισμός του οδηγού.
Οι επιβαίνοντες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά από όπου και εξήλθαν εκτός από τον 61χρονο οδηγό ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

πηγή:Ναυτεμπορική