Στα χέρια της δικαιοσύνης η διαχρονική και παράνομη υποβάθμιση του αρχαίου λιμένα Σαλαμίνας.


 Άλλη μια πρωτοβουλία του απερχόμενου Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού μετά το υπ’ αριθμ. 2490/17-12-2012 έγγραφο- καταγγελία, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος και διαχρονικά και φυσικά να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στον ιστορικό χώρο του αρχαίου λιμένα Σαλαμίνας.
Ήδη έχουν ζητηθεί από τη δικαιοσύνη και έχουν κατατεθεί σε αυτήν οι θέσεις των εμπλεκομένων δημοσίων υπηρεσιών, της Ο.Λ.Π Α.Ε. αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ιστορικό χώρο.

Επισημαίνεται ότι για πρώτη φορά Δήμαρχος στο νησί, απευθύνεται στον ύψιστο βαθμό της Δικαιοσύνης , προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα, κόντρα στα όποια συμφέροντα επιζητούσαν την υποβάθμιση του θέματος.
Βέβαια αυτό αποτελεί και μία έμμεση απάντηση σε όλους τους όψιμους «επαναστάτες» που θυμούνται τον Τύμβο και τον αρχαίο λιμένα μόνο λίγους μήνες πριν τις εκλογές…
Όσο μας αφορά θα συνεχίσουμε και από την νέα μας θέση να υπηρετούμε τον τόπο και τους δημότες χωρίς εξαρτήσεις και αγκυλώσεις.






Ο
Δήμαρχος Σαλαμίνας



Γιάννης Τσαβαρής