ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

1. Την κα. Μπινιάρη Ειρήνη του Νικολάου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο μετ΄ αντιμισθίας και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
 Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού.
 Ευθύνη της διαδικασίας καταβολής επιδομάτων σε όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας


(Προνοιακά επιδόματα)
 Έκδοση πιστοποιητικών οικονομικής αδυναμίας). Χορήγηση κάρτας αναπηρίας.
 Έλεγχος διαδικασίας δωρεάν παραχώρησης οικημάτων ένεκα απορίας ή λοιπών σοβαρών λόγων.
 Υλοποίηση προγραμμάτων δημόσιας υγιεινής που οργανώνονται από το Υπουργείο Υγείας ή άλλα Υπουργεία και φορείς καθώς και Προγραμμάτων δημόσιας υγείας που
χρηματοδοτούνται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 Εκπόνηση και εκτέλεση προγραμμάτων δια βίου μάθησης.
 Υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού θεμάτων παιδείας.
 Εφαρμογή των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και υγείας.
 Περισυλλογή αδέσποτων ζώων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 Την τέλεση των πολιτικών γάμων.
 Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά
περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που της ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.


2. Τον κ. Χατζή Αντώνιο του Νικολάου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο άνευ αντιμισθίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :
 Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας (αρ. 42, 43, 44, 45 και 46), της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας.
 Οργάνωση συνεργείων περισυλλογής απορριμμάτων.
 Έλεγχος και παρακολούθηση της διαδικασίας περισυλλογής απορριμμάτων.
 Μέριμνα για την απομάκρυνση των απορριμμάτων και την τελική εναπόθεσή τους.
 Φροντίδα για την καθαριότητα-ευπρεπισμό-προσβασιμότητα του οδικού δικτύου της Πόλης, των κοινοχρήστων χώρων και των Δημοτικών κτιρίων.
 Εισήγηση προγραμμάτων για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού αυτοκινήτων του Δήμου.
 Εισήγηση προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού και νέων εγκαταστάσεων.
 Προγραμματισμός και επίβλεψη των εργασιών επισκευής-συντήρησης των οχημάτων τουΔήμου.
 Υπεύθυνος ελέγχου των υπηρεσιακών οχημάτων από Κ.Τ.Ε.Ο.
 Επίβλεψη και έλεγχος της διαδικασίας ανακύκλωσης συσκευασιών καθώς και της τελικής διάθεσης των ανακυκλώσιμων υλικών.
 Έλεγχος και ρύθμιση θεμάτων περιβαλλοντικής προστασίας, σύμφωνα με τις δικαιοδοσίες που δίδονται στο Δήμο με τις ισχύουσες διατάξεις.
 Επίβλεψη και συντήρηση των χώρων πρασίνου. Υπεύθυνος για την ορθή εκτέλεση της μηνιαίας υπερωριακής εργασίας (απογευματινές-Κυριακές-εξαιρέσιμες)από το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και καθαριότητας.
 Μέριμνα για την περισυλλογή και απόσυρση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.
 Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά
περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.


3. Τον κ. Βασιλική Περικλή του Θεοφάνη καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο άνευ αντιμισθίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
 Εποπτεία και έλεγχος ορθής λειτουργίας βάση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών..
 Παρακολούθηση ορθής εκτελέσεως Δημοτικών έργων (ένταξη περιοχών και επέκταση
σχεδίου πόλης, αναθεώρηση Γ.Π.Σ/ ΣΧΟΑΠ, οδοποιία, αποχέτευση κ.α.).
 Παρακολούθηση μελετών που εκπονούνται από την Τεχνική Υπηρεσία και μηχανολογικών έργων.
 Παρακολούθηση έργων στις παιδικές χαρές.
 Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά
περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που του ανατίθενται με την παρούσα απόφαση.


4. Τον κ. Βενετσάνο Ιωάννη του Γεωργίου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο μετ΄ αντιμισθίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
 Τη συντήρηση και ευθύνη καλής λειτουργίας και ευπρεπούς εμφάνισης των Δημοτικών
κτιρίων και των κοινοχρήστων χώρων καθώς και τη μέριμνα για την ασφάλεια των
εργαζομένων και των επισκεπτών σε αυτά.
 Την εποπτεία, τον έλεγχο και τον συντονισμό των συνεργείων της τεχνικής υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος, οδοποιία, αποχέτευση και οικοδομικές εργασίες.
 Την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων και προϊσταμένων των κατά
περίπτωση αντίστοιχων οργανικών μονάδων, των εγγράφων και των πιστοποιητικών πλην χρηματικών ενταλμάτων, που σχετίζονται με την άσκηση των αρμοδιοτήτων που τουανατίθενται με την παρούσα απόφαση.
 Την ευθύνη σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας.


5.Την κα. Γεροντιώτου – Μιχάλαρου Σταυρούλα του Σταύρου, κατά τόπον Αντιδήμαρχο για την Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων, μετ΄ αντιμισθίας και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
 Ευθύνη της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών που βρίσκονται στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων.
 Μέριμνα για την καλή κατάσταση του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα
Αμπελακίων.
 Υπογραφή βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων πλην
χρηματικών ενταλμάτων, τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων.
 Συνεργασία με τους Προέδρους των Συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Αμπελακίων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.


Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αντικατάσταση Αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση της Δημάρχου.
Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των καθ΄ ύλην Αντιδημάρχων, τις αρμοδιότητες ασκεί κατά περίπτωση η Δήμαρχος.
Τις κατά τόπον αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου κας. Γεροντιώτου – Μιχάλαρου Σταυρούλας του Σταύρου όταν απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχος κ. Βενετσάνος Ιωάννης του Γεωργίου.
Δ. Όταν η Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά της ορίζεται να ασκεί η καθ΄ ύλην
Αντιδήμαρχος κα. Μπινιάρη Ειρήνη του Νικολάου.


Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κορρό Μιχαήλ του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν τα Δημοτικά Κοιμητήρια, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων, που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.


Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπίλλια Γεώργιο του Παναγιώτη, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν το τμήμα αλλοδαπών του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων, που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού(άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.


 Αναθέτουμε στον κ. Αγαπίου Νικόλαο του Ιωάννη, εντεταλμένο παρά τω Δημάρχω 
Δημοτικό Σύμβουλο, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που σχετίζονται με το
ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των
υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα
προσωπικού (άδειες κανονικές, αναρρωτικές, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, υπηρεσιακά
σημειώματα κ.λ.π.), υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των
ενεργειών του.
 Επίσης σε περίπτωση κωλύματος της Δημάρχου, του ανατίθενται και οι ακροάσεις του
κοινού.


 Αναθέτουμε στην Δημοτική Σύμβουλο κα. Μακρή - Τοπούζογλου Αναστασία του Κοσμά, την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου μας, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα προσωπικού (άδειες κ.λ.π.), πολιτών, ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.


Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αδαμαντίδη Βασίλειο του Δημητρίου , την εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την λειτουργία λαϊκών αγορών και υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων, κάθε σχετικού εγγράφου που αναφέρεται σε αιτήματα πολιτών, ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.


 Αναθέτουμε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπίλλια Γεώργιο του Παναγιώτητην εποπτεία και τον έλεγχο θεμάτων που αφορούν την ύδρευση του Δήμου μας, την οργάνωση και την εποπτεία των συνεργείων της, καθώς και την προσυπογραφή μετά των υπηρεσιακών παραγόντων των εγγράφων , που αναφέρονται σε αιτήματα προσωπικού(άδειες κ.λ.π.), πολιτών ή υπομνήματα ή αναφορές, παράπονα ή καταγγελίες κατά των ενεργειών ή απαντήσεων της υπηρεσίας.


πηγη:koulouri-news