ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

1. Αγαπητά μας μέλη σας ενημερώνουμε ότι, ο Σύλλογος μας βρίσκεται στην προσπάθεια,  εντός του μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 να πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με τα μέλη του ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,  τα οποία επιθυμούν να συμμετέχουν στην αγωγή κατά του Ο.Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με την Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου μας, Κα ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΣΟΝΙΑ. Θα υπάρξει ενημέρωση σύντομα.


2. Στόχος του ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έως αρχές  του μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 είναι να ακολουθήσει συνάντηση με τα μέλη του τα οποία έχουν δηλώσει να συμμετέχουν στην αγωγή  για τις ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ στην Σαλαμίνα, εφόσον είναι έτοιμο το κείμενο της αγωγής από την Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου μας, Κα ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΣΟΝΙΑ κατά των υπευθύνων μη τήρησης της Νομοθεσίας για τις ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. 

3. Σας ενημερώνουμε ότι, συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με την ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Κα ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ καθώς και με τους υπεύθυνους θεμάτων του ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ώστε να συζητηθούν και να κατατεθούν προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν τους Εμποροβιοτέχνες του Νησιού μας αλλά και θέματα που θα βελτιώσουν την αγορά και την ποιότητα της ζωής μας στην Σαλαμίνα.

4. Η προγραμματισμένη ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που είχαμε ανακοινώσει στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου  του ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ακυρώθηκε λόγω  ότι  το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θεώρησε, ότι  δεν θα έχει εισπρακτική επιτυχία, που είναι ουσιαστικά και ο στόχος του και αυτό οφείλεται  λόγω των δεκάδων συναυλιών και εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν φέτος το καλοκαίρι στην Σαλαμίνα. Ευχαριστούμε θερμά τους Καλλιτέχνες που δήλωσαν συμμετοχή  και τον Κον Βενετσάνο Κώστα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή.

5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του Ο.Α.Ε.Ε. όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ  των Εμποροβιοτεχνών της Σαλαμίνας.

6. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΣΑΝ : Α) από το μέλος μας Κον Σαπουντζή Ιωάννη, Β) από τον Κον Βιλλιώτη Κώστα – κάτοικος Ηλιαχτής Σαλαμίνας, Γ) από το Α.Τ. Σαλαμίνας, Δ) από τον ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ. 

7.  ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ : Α) προς την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, 
Β) προς την ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Συλλόγου μας Κα ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΣΟΝΙΑ, Γ)προς την ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Κα ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ, Δ) προς την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, Ε) προς το Α.Τ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Ζ) προς το ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Η) προς την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Θ) προς το Α.Τ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, Ι) προς τον ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ Κον ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ, Κ) προς τον ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

8.Αγαπητά μας μέλη, σας υπενθυμίζουμε ότι μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνούμε καθημερινά μεταξύ μας μέσω της σελίδας του Συλλόγου μας στο facebook, για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούν.
 Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα του Συλλόγου μας στο site : www.salamina-ebs.blogspot.com.

 9. Ενημερώνουμε τα νέα μέλη του ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας (Λ. Φανερωμένης 70 – 2ος όροφος) λειτουργούν καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.00 – 12.00. Μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλ. 210- 4658622. Επίσης η Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου μας είναι η Κα Μιχάλαρου Σόνια, η οποία παρέχει υπηρεσίες στα μέλη μας συμβουλευτικού χαρακτήρα δωρεάν καθώς και οποιαδήποτε νομική ενέργεια που αφορά συλλογικά θέματα. Μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλ. 210-4653260. Όσον αφορά το Φοροτεχνικό Σύμβουλο του Συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε ότι είναι ο Κος Παπακωνσταντίνου Δημήτριος ο οποίος έχει αναλάβει τα βιβλία του Συλλόγου και παρέχει και εκείνος υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα δωρεάν στα μέλη μας. Μπορείτε να επικοινωνείτε  στο τηλ. 210-4657769.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.



                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ





             ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                                      ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ