Η πρώτη χαμένη ευκαιρία της δημάρχου κας Ρ. Νάννου

Ανακοινώθηκε χθες το πρόγραμμα για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας. Η νέα δήμαρχος πιστή στις εξαγγελίες για την "ποσότητα" των εκδηλώσεων αρκέστηκε και καλά έκανε σε ένα διήμερο εορτασμό, στην ποιότητα όμως ακολουθεί την πεπατημένη του προηγούμενου δήμαρχου και στην ουσία  μας σερβίρει και αυτή με τη σειρά της μια "μίνι-χουντογιορτή".


Με τον τρόπο αυτό η  δήμαρχος κ. Ρούλα Νάννου έχασε την ευκαιρία να δείξει στους πολίτες της Σαλαμίνας ότι φέρνει μαζί της φρέσκες ιδέες και ένα νέο αέρα για τον δήμο τόσο σε θέματα αισθητικής όσο και σε πολιτική σκέψη.

Όλοι γνωρίζουμε το θέμα του ξεπουλήματος του Τύμβου των Σαλαμινομάχων από τον ΤΑΙΠΕΔ. Το θέμα δεν έχει απασχολήσει μόνο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και μέσα πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Εδώ λοιπόν ήταν η ευκαιρία της νέας δημάρχου να κάνει τη διαφορά και να αναδείξει το ξεπούλημα του τύμβου των Σαλαμινομάχων με ένα διήμερο πολιτιστικό "Εορτασμό-Διαμαρτυρία" και όχι να αρκεστεί σε μια τυποποιημένη, ανούσια γιορτή που στην ουσία δεν αφορά κανένα.

Άλλωστε αν θέλεις πραγματικά να τιμήσεις τους πεσόντες Σαλαμινομάχους κανείς τα πάντα για να αναδείξεις την περιοχή όπου έγινε η ιστορική ναυμαχία.