Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 3ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σαλαμίνας θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της.
  • Τον Δήμο Σαλαμίνας, το τμήμα Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π (Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας) και το υπαλληλικό προσωπικό του Κέντρου Νεότητας για την παραχώρηση του χώρου και όλων των απαραιτήτων χωροταξικών διευκολύνσεων.
  • Την διαχείριση των τοπικών μέσων ενημέρωσης του νησιού για την φιλοξενία ενημέρωσης που παρέχουν πάντα στην Λέσχη μας για εκδηλώσεις τέτοιου σκοπού.
  • Τα μέλη της ΛΕ.Μ.Σ. και τους οικείους τους, για την συνέπεια και συμμετοχή τους στην διοργάνωση και στους σκοπούς της.
  • Τους απλούς φίλους της Λέσχης και όλους τους αιμοδότες για την μεγάλη τους συμμετοχή που για τρίτη φορά μας τίμησαν τον σκοπό της εκδήλωσης και εμάς τους ίδιους.
Το επόμενο μας ραντεβού στην επόμενη μας αιμοδοσία περί τα μέσα Μαίου2015, όπου ελπίζουμε να σας έχουμε πάλι δίπλα μας συνεπείς και ακόμα περισσότερους.

                                                                                                              Από τα μέλη ΛΕ.Μ.Σ
 
                                                                                                                   Ε. Λιονάκης
                                                                                                                       Πρόεδρος