Όχημα στην θάλασσα - υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για ύπαρξη οχήματος στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ'' Σαλαμίνας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για Ε.Δ.Χ. -ΤΑΧΙ, το οποίο βρισκόταν σε βραχώδη πλαγιά ύψους τεσσάρων (04) μέτρων, με τους οπίσθιους τροχούς εντός της θάλασσας, ενώ ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων είχε εξέλθει του οχήματος με ίδιες δυνάμεις

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους στο ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Νοσοκομείο Πειραιά όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το ανωτέρω όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με γερανοφόρο όχημα, με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων κατά του οδηγού του οχήματος.