Nέo Τμήμα Υποκριτικής για ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ με θέμα ''ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΠΙΑ''

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ Η ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤ.Ο.Σ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΙΟΤΣΟ.

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΑΣΤΗΡΙΟΥ:ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΟΣΤΟΣ: 2Ο ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 Η ΩΡΑ.

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ.

ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:8 ΑΤΟΜΑ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:694 27 03 455

#Στο τέλος του εργαστηρίου εφόσον το επιθυμούν οι συμμετέχοντες θα γίνει μια παρουσίαση της δουλειάς στην Αίθουσα Δημήτρης Μπόγρης Δήμου Σαλαμίνας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ:

Ανακαλύπτουμε τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα απο ασκήσεις αυτογνωσίας.
Ενεργοποιούμε τις αισθήσεις μας ΑΦΗ,ΟΡΑΣΗ.ΟΣΦΡΗΣΗ,ΓΕΥΣΗ για να ξαναθυμηθούμε παλιά εσωτερικά τοπία που κρατάμε ξεχασμένα μέσα μας.Ενεργοποιούμε το σώμα με ασκήσεις χαλάρωσης και ενεργητικότητας για να μιλήσει το σώμα ,να ξαναθυμηθεί και να διηγηθεί ιστορίες.Οταν το σώμα θυμάται τα λόγια είναι περιττά.

Θα ανακαλύψουμε την έννοια του ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.Τι είναι;Πώς μας βοηθάει να χτίσουμε έναν χαρακτήρα πάνω στην Σκηνή;Ποιός είναι ο δημιουργικός Αυτοσχεδιασμός που απελευθερώνει την φαντασία μας και πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε για να χτίσουμε ενδιαφέροντες ρόλους πάνω στην Σκηνή.

Θα χρησιμοποιήσουμε μάσκες για να κατανοήσουμε την ουδετερότητα που προηγείται της δράσης.Για να δεχόμαστε οτιδήποτε μας περιβάλει πάνω στην σκηνή χωρίς καμία εσωτερική σύγκρουση.
Κάτω απο μια ουδέερη μάσκα,το πρόσωπο του ηθοποιού εξαφανίζεται,και έτσι έχουμε μια πιο ισχυρή αντίληψη του σώματος.Το βλέμμα είναι η μάσκα και το πρόσωπο είναι το σώμα.

Αυτά και άλλα πολλά που κυρίως στοχεύουν σε ένα μόμο πράγμα:

Να ξανα-γίνουμε παιδιά να ξανα-βρούμε την χαμένη αθωότητα μας και να ΠΑΙΞΟΥΜΕ!!


*Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε προηγούμενες δουλειές της ομάδας καθώς και την φιλοσοφία της:

http://theatrikiomadasalaminas.blogspot.gr/