Διαμαρτυρία του εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου προς την ΕΥΔΑΠ για τις συχνές διακοπές νερού

ΠΡΟΣ  ΕΥΔΑΠ  Γενικό Διευθυντή λειτουργίας  Δικτύων   
             Κον Γ. Καραγιαννη            
                                                                              Σαλαμίνα  13/02/2015
                                                                              Αριθμ. Πρωτ. 44 

ΘΕΜΑ: Διαρροές Δικτύων ΕΥΔΑΠ

Κύριε Διευθυντά
   Σας γνωρίζουμε ότι στην Σαλαμίνα ξαφνικά και  πολύ συχνά υπάρχουν διακοπές νερού από την ΕΥΔΑΠ με αιτιολογία την αποκατάσταση βλαβών  στο δίκτυο ,  πιο πρόσφατη διακοπή δε  έγινε στην περιοχή του Αγ. Νικολάου την 11η 12η και 13η Φεβρουαρίου 2014.

   Κατανοούμε ότι για την αποκατάσταση μιας βλάβης είναι απαραίτητη η διακοπή του νερού , αυτό όμως που δεν κατανοούμε και ούτε δεχόμαστε  είναι η ανέκαθεν μη έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων από την ΕΥΔΑΠ για την επικείμενη διακοπή 
   Κύριε διευθυντά σας μεταφέρουμε τις εύλογες διαμαρτυρίες και τα έντονα παράπονα των κατοίκων της περιοχής μας οι οποίοι θεωρούν ότι με την μη έγκαιρη ενημέρωση τους για τις εκάστοτε διακοπές νερού η ΕΥΔΑΠ τους αντιμετωπίζει σαν πολίτες τριτοκοσμικής χώρας .
   Πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι έχουν δίκαιο αφού όπως και εσείς αντιλαμβάνεστε η διακοπή νερού δημιουργεί πολλαπλά και σοβαρά προβλήματα στα νοικοκυριά και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
  Για  ενημέρωση σας γνωρίζουμε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις διακοπής ρεύματος η ΔΕΗ ενημερώνει έγκαιρα τους κατοίκους για  επικείμενη διακοπή χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο με μεγάφωνο το οποίο περιέρχεται την περιοχή που επρόκειτο να γίνει η διακοπή.
    Κατόπιν των ανωτέρω σας παρακαλούμε θερμά όπως μεριμνήσετε  και δώσετε εντολή προς το παράρτημα της ΕΥΔΑΠ  Σαλαμίνος να ενημερώνει έγκαιρα τους κατοίκους για τυχόν επικείμενες διακοπές νερού στο μέλλον. Τούτο εκτιμούμε ότι μπορεί να γίνει εφικτό  με την προσθήκη/εγκατάσταση  ενός μικρού μεγαφώνου στο υφιστάμενο αυτοκίνητο του τοπικού συνεργείου της ΕΥΔΑΠ. 
   Κύριε διευθυντά  αν έστω και λίγα λεπτά πριν το συνεργείο προβεί στην διακοπή της υδροδότησης η ΕΥΔΑΠ καταφέρει να  ενημερώσει τους κατοίκους, σας βεβαιώνουμε ότι τούτο είναι πολύ σημαντικό αφού όλοι θα προλάβουν να συλλέξουν τουλάχιστον λίγο νερό για να πιούν και να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες .
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και αναμένουμε ενέργειες σας


          Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


        ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΦΑΣΙΛΗΣ                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ