«ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ»: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρο

Την Τρίτη 24-2-2015  πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προεδρείου του Ομίλου μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρο Παναγιώτη με σκοπό την δημιουργία στο νησί της Σαλαμίνας ανοικτού σκοπευτηρίου πυροβόλων όπλων σταθερού στόχου, πρακτικής σκοποβολής και τυφεκίου 300 μέτρων.
Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Κουναλάκης παρουσίασε ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη του σκοπευτηρίου, με προδιαγραφές για την διεξαγωγή Πανελληνίων αλλά και Παγκοσμίων διοργανώσεων.

Μετά την παρουσίαση ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χατζηπέρος κινητοποίησε τις τεχνικές υπηρεσίες έτσι ώστε να δώσουν την πλήρη βοήθειά τους στην προσπάθειά μας αυτή τονίζοντας ότι η περιφέρεια θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του ομίλου μας για την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων που θα αναβαθμίσουν αθλητικά, οικονομικά αλλά και τουριστικά το νησί της Σαλαμίνας.        
          Η νέα Περιφερειακή Αρχή θεωρεί σημαντική επένδυση τον αθλητισμό, επένδυση που προάγει την ευγενή άμιλλα, το «ευ αγωνίζεσθε», τη παιδεία. Δίνει μεγάλη βάση στην ολοκλήρωση των υπό κατασκευή και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, ειδικά στα νησιά που δεν υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης των παιδιών και των αθλητών σε όμορους Δήμους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ











ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ»




Αναγνώριση Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Α.Μ.:ΦΠ82/14-6-2012  

Μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.)

Καπεταναίων 12 – Ξένο Σαλαμίνας Τ.Κ.18900
Τηλ : 2104644450 Fax : 2104644451
Α.Φ.Μ. 998379315 ΔΟΥ Σαλαμίνας 

www.skopos2011.net E-mail :  skopos2011@gmail.com