Στο πειθαρχικό συμβούλιο παρέπεμψε η Εκτελεστική Επιτροπή υπάλληλο του τμήματος αλλοδαπών

Με ομόφωνη απόφαση η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Σαλαμίνας παρέπεμψε υπάλληλο του τμήματος αλλοδαπών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να ελεγχθεί πειθαρχικά και παράλληλα τον θέτει σε αργία λόγω της άσκησης ποινικής δίωξης για παράβαση καθήκοντος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά. (διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση).
Η Εκτελεστική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της τα  στοιχεία του σχετικού φακέλου , την έγγραφη απολογία του υπαλλήλου και τις εξηγήσεις-διευκρινήσεις που προφορικά ανέπτυξε ενώπιον της Ε.Ε. καθώς και  τις διατάξεις του άρθρου 111 του Ν. 3584/2007 και ειδικότερα της « παρ. 1 –στ περί αμελείας καθώς και ατελούς ή μη έγκαιαρης εκπλήρωσης του καθήκοντος, 1-ιβ περί ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τους πολίτες ή αδικαιολόγητη μη εξυπηρέτηση τους και ή μη έγκαιρη
διεκπεραίωση των υποθέσεων τους, καθώς και η ανάρμοστη συμπεριφορά τους προς τους προϊσταμένους και λοιπούς υπαλλήλους, 1-ιδ περί αδικαιολόγητης προτίμησης νεοτέρων υποθέσεων με παραμέληση παλαιοτέρων» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, όπου ο υπάλληλος του Δήμου μας  είχε υποπέσει κατά την τέλεση των καθηκόντων του το χρονικό διάστημα που υπηρέτησε στο τμήμα Αλλοδαπών και ειδικότερα από 13.7.2012 έως και 31.10.2013, αποφασίζει ομόφωνα Α) να παραπεμφθεί ο υπάλληλος  στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να ελεγχθεί από αυτό πειθαρχικά Β) να τεθεί σε αργία κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 1Ε του άρθρου 107 του Ν. 3584/07 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα για το σύνολον των ανωτέρω λόγων και λόγω της άσκησης ποινικής δίωξης για παράβαση καθήκοντος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά (Ποινική Δικογραφία ΕΓ 10-14/15) έγγραφο 2930/2014 & 462/14.1.2015 της Εισαγγελίας Πειραιά (ποινική δικογραφία Α.Β.Μ.: Μ14-448.