Γ. Τσαβαρής: "Ο ΔΡΟΜΟΣ προς την δικαιοσύνη ήταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ"


Συνεπής στην δέσμευση μου για την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος των συμπολιτών μου και κυρίως των ασθενέστερων οικονομικά  τάξεων, που δοκιμάζονται οικτρά αυτή την εποχή, κατέθεσα ήδη στην Εισαγγελία Πειραιά πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία, που αφορούν την παράνομη και πρόωρη επιβολή από την Δ.Ε.Η. Α.Ε. της υπερβολικής αύξησης  (50%) του συντελεστή Δημοτικών Τελών, από  τους τελευταίους μήνες του 2014. Επίσης, πλήρης φάκελος με όλα τα στοιχεία θα σταλεί την Δευτέρα 23/03/2015 και στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Μετά την επιστολή, που είχε αποσταλεί τόσο στην Δ.Ε.Η. Α.Ε., όσο και στην κυρία Δήμαρχο, προκειμένου να πάρουν πρωτοβουλίες για να διορθωθεί με συμψηφισμό σε επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό, η παράνομη και πρόωρη επιβολή και μετά την παρέλευση 50 περίπου ημερών, χωρίς να δοθεί καμία απάντηση, ο ΔΡΟΜΟΣ  προς την δικαιοσύνη ήταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 
Ελπίζουμε ότι, ως αποτέλεσμα, αυτή η πρωτοβουλία θα έχει την διόρθωση αυτής της αδικίας στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που βιώνουμε και την επιβολή κυρώσεων στους υπεύθυνους, αφού η κυρία Δήμαρχος δεν προέβη, ως όφειλε, στις ανάλογες και απαιτούμενες ενέργειες.

                                                                        Σαλαμίνα 20/03/2015

Ο τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας


Γιάννης Τσαβαρής