5η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων

   
Σας  καλούμε να προσέλθετε στο Κατάστημα της  Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων την 1η Μαΐου 2015 ημέρα Παρασκευή και  ώρα 19:30, σε τακτική  Συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 88 του Ν.3852/10. 

1)      Ανανέωση άδειας μουσικής της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΡΑΠΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Ο.Ε.» για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» επί της πλατείας Αγίου Νικολάου στα Σελήνια.  

    
2)      Προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ της εταιρείας «ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε./» επί της οδού Ακτής Θεμιστοκλέους 64 στα Σελήνια.

3)      Λήψη απόφασης για την πιστή εφαρμογή του Ν. 3852/2010 αρ.67 παρ. 8  που αφορά την συμμετοχή και το δικαίωμα ψήφου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας, στο Δημοτικό Συμβούλιο για τοπικά θέματα.

4)      Εξουσιοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας προκειμένου να μεριμνήσει για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου εκπροσωπώντας την Δήμαρχο Σαλαμίνας και τον Δήμο Σαλαμίνας.

5)      Πρόταση της Δ.Κ. Σεληνίων για μεταφορά της λαϊκής αγοράς που δραστηριοποιείται στην περιοχή ευθύνης μας λόγω έργων.

 
Ο  Πρόεδρος
  Της  Δημοτικής  Κοινότητας Σεληνίων  


Γεώργιος ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟΣ