2ος Αγώνας δρόμου στη μνήμη του ποιητή Άγγελου Σικελιανού

            Οι αγώνες δρόμου, στη Ψιλή Άμμο, στην μνήμη του ποιητή  Άγγελου Σικελιανού, διεξήχθησαν την 11η Ιουλίου 2015 με μεγάλη επιτυχία. Έλαβαν  μέρος 260 δρομείς γεγονός που ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως μεταξύ άλλων, βαθιά εντύπωση προκάλεσαν η συμμετοχή του ανυπόδητου δρομέα από τους Δελφούς Κουνμπλή Γεώργιου και της Αγγελικής Ραφτάκη από το εξωτερικό (Βρυξέλες).

            Δεκάδες Σαλαμινίων πολιτών παρακολούθησαν την ευγενή άμιλλα των αθλητών. Για τη συνολική επιτυχία των αγώνων θεωρούμε αναγκαίο να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτόν τον σκοπό.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Δήμο Σαλαμίνας (Π.Ό.Π.Ε.Σ.Α. – Α.Κ.Ι.Π.Ο.Π – ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ), για την γενικότερη συνεργασία τους στην ομαλή εξέλιξη των εκδηλώσεων, τον Συγγραφέα – Δημοσιογράφο κο ΝΙΚΟ ΑΓΑΠΙΟΥ για την λογοτεχνική αναφορά στο έργο του τιμώμενου ποιητή και την ηθοποιό κα ΒΙΚΥ ΒΙΡΒΙΛΗ για την εκφώνηση ποιημάτων του Άγγελου Σικελιανού. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να εξάρουμε την φιλότιμη, πολύμοχθη και πολυήμερη προσπάθεια του συνδιοργανωτή των εκδηλώσεων 
κου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑ, παρά τις λανθασμένες εκτιμήσεις και την οργανωτική αστοχία που χαρακτήρισαν τις ενέργειές του, την τελευταία ημέρα των αγώνων.
Επίσης θερμά ευχαριστούμε για την ουσιαστική τους βοήθεια τους εθελοντές μας:
          Την  ομάδα Δ.Α.Κ. (Δύναμη Αντιμετώπισης Κρίσεων). Πρόεδρος κος Παπαλεξάνδρου Αντώνης
Και την ΕΔΟΚ  (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων). Άπειρες ευχαριστίες απευθύνουμε ακόμη στην Τροχαία Σαλαμίνας, στο Λιμεναρχείο της νήσου μας, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ΄΄LIAROS BIOMEDICAL΄΄ και σε όλους τους χορηγούς μας που επιβάλλεται να αναφέρουμε:

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝ.-  HERMOSO Κανάκη Έμη - ΛΑΖΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑκταία Μιχαλάκης - ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ Παυλίδης - Σχολή χορού Ανούστης - ΦΩΤΟ/ΜΠΟΥΤΑΛΗ - Coffe time - Νυφικά bloom - ΠΟΥΤΟΣ Ζαχαροπλαστείο - Κουρείο Αλεξάνδρα - Βαλσάμης εμπόρ/οΦρούτων - Σταμπάμπας ΚΑΦΕΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Souper market ΚΑΝΑΚΗΣ   
Φούρνος ΓκουτζαμάνηΜΠΕΓΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΜΑΓΙΑΣ φούρνοςΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Ζαχ. ΔΑΛΛΑΣ φούρνος  - ΜΠΟΥΤΑΛΗΣ κάβα.


Ευχαριστούμε
Με Τιμή για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                                    Ο Γεν Γραμματέας


Κανάκη Ζωή                                                                                       Στεφανίδης Γεώργιος