Επίσκεψη της Δημάρχου Ρούλας Νάννου στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Π.Παυλόπουλος εν μέσω των Δημάρχων κας Ισιδώρας Νάννου και Νίκου Σχοιναράκη
Με πρωτοβουλία της Δημάρχου κας Ισιδώρας Νάννου, προχθές 20/8 και ώρα 11:30 πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου και των Δημάρχων Σαλαμίνας και Γόρτυνας.


 Μέσα σε μία ζεστή κι εγκάρδια ατμόσφαιρα που κράτησε μία και μισή ώρα,  οι δύο Δήμαρχοι είχαν την άνεση να ενημερώσουν εκτενώς τον Πρόεδρο για τα ανυπέρβλητα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της έλλειψης επικυρωμένου Προϋπολογισμού και ζήτησαν την ανοχή και κατανόηση της Προεδρίας στην διαφαινόμενη πρόθεση της Κυβέρνησης να ενστερνισθεί την πρόταση της Δημάρχου Σαλαμίνας για την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα δώσει ανάσα και λύση σε σοβαρά και ζωτικά προβλήματα των χειμαζόμενων  “κόκκινων”  Δήμων.

Ο Πρόεδρος, βαθύς γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν χρειάστηκε πολύ για να αναγνωρίσει το δίκαιο των αιτημάτων και την αναγκαιότητα της έκδοσης αυτής της Πράξης, τους ενημέρωσε δε ότι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται όντως να εκδοθεί η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου την οποία προετοιμάζει η Κυβέρνηση, διαβεβαιώνοντας ότι από πλευράς Προεδρίας της Δημοκρατίας δεν θα υπάρξει καμία αντίρρηση ούτε και καθυστέρηση, καθότι είναι ήδη ενήμερος του περιεχομένου.

Επί τη ευκαιρία, η κα Νάννου προσκάλεσε κι επισήμως τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τιμήσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για τα  “Σαλαμίνια”.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού ευχαρίστησε τη Δήμαρχο, επιφυλάχτηκε να απαντήσει επισήμως εν ευθέτω χρόνω. 

                                                                                        Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας