Λύση σωτηρίας στον Αία Σαλαμίνας

Ενδιαφέρον από  επιχειρηματία που κατάγεται από την Σαλαμίνα για να αναλάβει τον ιστορικό σύλλογο

Θετικές είναι οι  εξελίξεις αυτήν την φορά για τον Αία Σαλαμίνας, παρά τα όσα  διαδραματίσθηκαν το καλοκαίρι που οδήγησαν την ιστορική ομάδα ένα στο χείλος  του γκρεμού.
 Συγκεκριμένα σύμφωνα με  απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, για να βοηθήσει  τον Αία Σαλαμίνας έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον Σαλαμίνιος επιχειρηματίας που ζεί και δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδας, ενώ  ήδη μια ομάδα  Σαλαμίνιων που τον πλαισιώνουν είναι έτοιμοι να απαρτίσουν  ένα Δ.Σ. ικανό να  μπορέσει να  τρέξει την ομάδα.

 Ο επιχειρηματίας αυτός - το όνομα του οποίου θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη- έχει πάρει το  ο.κ. από τον  Παν. Φυντάνη, και μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει κινήσεις μεταγραφικές αλλά  και συμφωνία με τεχνικό.
 Να σημειωθεί οτι ο Τάσος Λουκάς που ηγείτο της απερχόμενης διοίκησης έφυγε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αμερική, ενώ αν και αρχικά υπήρχε η εικόνα ότι στο ρόστερ της ομάδας υπήρχε ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιριστών, εντούτοις διαπιστώνεται ότι οι περισσότεροι έμπειροι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει!! και θα χρειασθεί να αποκτηθούν τουλάχιστον 6-7 καλοί ποδοσφαιριστές για να αναπληρωθούν τα κενά.

πηγή:sentrasout.blogspot.gr