Βαριά τραυματισμένη βγήκε μόνο η σοβαρότητα, από το προχθεσινό κακό θέατρο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 23ης Σεπτεμβρίου

από mail αναγνώστη
Όταν ο Αλέξης Τσίπρας παραμονές των Δημοτικών Εκλογών του 2014 είχε μιλήσει περί βλαχοδήμαρχων και ότι έπρεπε να σαρωθούν στις εκλογές, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και δικαιολογημένα. Εμείς στην Κούλουρη ένα χρόνο μετά δυστυχώς τον δικαιώσαμε για αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Παρακολουθώντας το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο τα είδα όλα !!!!!
Είδα μια Δήμαρχο πάνω στην έδρα μια να τσιρίζει, μια να μυξοκλαίει έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό τρέμουλο στην φωνή της.
Είδα μια Δήμαρχο σε ένα παραλήρημα χωρίς ουσία, με  ξύλινο λόγο με απρόβλεπτη συνέχεια. Δεν ήξερα αν θα έβαζε τα κλάματα ή τα ουρλιαχτά.


Είδα μια Δήμαρχο να κατεβαίνει από την έδρα και να αποχωρεί από την αίθουσα  όταν μιλούσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας.
Είδα μια Δήμαρχο να περιφέρεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, -στον βωμό της Δημοκρατίας για την Κούλουρη… υποτίθεται- και να κερνάει τους ημέτερους φοντάν σαν να ήταν στο σπίτι της, όταν και πάλι μιλούσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας. Για να λέμε τα σύκα, σύκα κι εκείνος δεν έβαλε γλώσσα μέσα του. Λες και το έκανε επίτηδες για να την αναγκάζει να φεύγει από την αίθουσα.
Είδα μια Δήμαρχο, να ουρλιάζει «πάρτε τηλέφωνο στο σπίτι μου να φέρουν το πτυχίο !!!!» και ως διά μαγείας το πτυχίο εμφανίστηκε σε δευτερόλεπτα. Διπλωμένο στα τέσσερα και όχι «καδρωμένο» όπως συνηθίζεται και φυσικά όχι  ο γνωστός πάπυρος.
Την είδα να το επιδεικνύει σε όλους, ξεκινώντας την επίδειξη του διπλωμένου στα τέσσερα  πτυχίου, στον επικεφαλής της μειοψηφίας με οργή, θυμό, αυτοϊκανοποίηση σαν να του έτριβε στα μούτρα τον πολύπαθο και ανύπαρκτο προϋπολογισμό του 2015. Τόση ήταν η ικανοποίηση της. Λες κι έκανε μέγα κατόρθωμα. Οικονομολόγος ον, σαν να ισοσκέλισε τον προϋπολογισμό!!!
Αλήθεια τι πιο απλό, να στείλει το πτυχίο της στο διαδίκτυο με ένα σύντομο σχόλιο.
Αυτά και άλλα πολλά χαριτωμένα είδαν τα μάτια μου!!!
Τα αυτιά μου όμως ακούν άλλα !!!
Τα αυτιά μου ακούν ότι ο Δήμος έχει μπει ήδη στο πρόγραμμα εξυγίανσης και ότι η Δήμαρχος μας ετοιμάζει το γραφείο του διορισμένου από την Κυβέρνηση διοικητή του Δήμου!!!
Τα αυτιά μου ακούν ότι το δάνειο που θέλει να πάρει η Δήμαρχος μας για να εξοφλήσει τάχα μου τους φεσωμένους από τον Δήμο, έχει άλλους σκοπούς.
Τα αυτιά μου ακούν, ότι ήδη έχει γίνει εταιρία για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Αλήθεια από ποιους και με ποιους σκοπούς;
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους δύο άλλους άπειρους με τα δημοτικά επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, ο κοντός με ή χωρίς γραβάτα, που αποδεδειγμένα είναι πολύ μεγάλη γάτα, τι κάνει;
Γιατί δεν την ξεμπροστιάζει; Οι ατέρμονες τοποθετήσεις στα Συμβούλια δεν αρκούν. Πρέπει να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.


Το πολύ άμεσο μέλλον θα δείξει αν η Δήμαρχος μας είναι Δήμαρχος ή θα επιβεβαιωθεί ο Αλέξης Τσίπρας όταν έλεγε ότι οι βλαχοδήμαρχοι έπρεπε να σαρωθούν στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.