Εγκρίθηκαν τα κονδύλια για τα έργα αναβάθμισης και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Σαλαμίνας Σ. Κουτσούκος ανακοίνωσε την έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο των κονδυλίων για εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης των αθλητικών δομών του νησιού. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Πριν τέσσερις μήνες περίπου σας είχαμε απασχολήσει με μια βόμβα τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον αθλητισμό της Σαλαμίνας.Επειδη λοιπόν πρέπει σε αυτά που λεμε κ πράττουμε οφείλουμε να έχουμε συνεπεια...ερχεται η β φάση κ ουσιαστικότερη που επισφραγίζει το τεράστιο αυτό εγχείρημα.Με την υπ αρ 210/2015 Απόφαση του περιφερειακού Αττικης κ την 211/2015 κ τις ανάλογες ΑΔΑ για να μην σας κουράζω εγκρίθηκαν.. Στο προγραμμα εκτελεστεων έργων... ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ -ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑΔΙΟΥ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ...580.000€ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ...520.000€ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ..345.000€ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ Ν.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ..275.000€ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ..460.000€....Το συνολικό ποσό που υπολειπεται περί τις 800.000€ θα απορροφηθει στις επόμενες αναμορφώσεις της περιφέρειας.Ολοκληρωνουμε τις μελέτες κ τα διαδικαστικά κ προχωράμε στις δημοπρατησεις των έργων που θα αλλάξουν τον αθλητισμό κ την κουλτούρα που τον περιβάλει στο νησί μας.Η νεολαία του νησιού μας αξίζει ένα καλύτερο αυριο κ δεσμευόμαστε ότι κάθε μέρα θα παλεύουμε κ θα διεκδικούμε...."