Καταγγελία αναγνώστριας για τα σκουπίδια στην Ελ. Βενιζέλου

Εδώ και 15 μέρες στα Παλούκια και συγκεκριμένα Ελευθερίου Βενιζέλου 17-19,οι 2 κάδοι απορριμάτων που είχαν μείνει εξαφανίστηκαν(οι κάδοι εξυπηρετούν τα σπίτια από Ελ.Βενιζέλου 1 έως κ 26).
Φρόντισε γι αυτό ο αντιδήμαρχος καθαριότητας,χωρίς όμως να φροντίσει πρωτίστως την 
αποκομιδή τους με άλλο τρόπο. Έτσι καλούμεθα οι κάτοικοι της περιοχής να αγκαζαρουμε τα σκουπίδια μας και να τα πηγαίνουμε είτε στη πιάτσα ταξί είτε απέναντι από το φούρνο του Σκερλου(στο πάρκινγκ) όπου υπάρχουν κάδοι και όλο αυτό με μεγάλο κίνδυνο καθώς πρέπει να διασχίσουμε τη κεντρική λεωφόρο,όπου δεν υπάρχει ούτε φανάρι ούτε διάβαση.


Πολλές φορές μάλιστα περιμένουμε και κανα 10λεπτο στην άκρη του δρόμου με τα σκουπίδια στο χέρι,ώστε να αδειάσει το φερρυ μποτ που μόλις έχει φτάσει.
Να σημειώσω πως στη γειτονιά οι περισσότεροι είναι υπερήλικες/άτομα με ελαφρά κινητικά προβλήματα που είναι αδύνατον να φτάσουν ως τους κάδους.

Καθημερινά επικοινωνούμε με το τμήμα της αποκομιδής απορριμάτων και με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και καθημερινά μας κοροϊδεύουν.Το Σάββατο που μας πέρασε μας είπαν πως θα σταλεί πρεσάκι να τα μαζέψει αλλά και πάλι μας κορόιδεψαν!

Τέλος να προσθέσω πως 3-4 σπίτια ποιο κάτω μένει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και κάθε πρωί περνάει κανονικά το σκουπιδιάρικο από την πόρτα του και τα παίρνει... τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Που θα πάει η κατάσταση με τα σκουπίδια??? Ο κόσμος έχει αγανακτήσει!!! Εκεί στο δήμο δεν ακούει και δεν βλέπει κανείς??