Άδεια λειτουργίας στα δυο γήπεδα της Σαλαμίνας


Για πρώτη φορά από κατασκευής τους τα  γήπεδα Δημοτικό  Στάδιο Σαλαμίνας και  Δημοτικό  Γήπεδο Αμπελακίων πήραν χθες άδεια  λειτουργίας Αθλητικής εγκατάστασης, μετά τον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και στον οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σαλαμίνας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της  Αστυνομίας, της Ε.Π.Σ. Πειραιά και της υγειονομικής Υπηρεσίας και φυσικά του  Π.Ε. Μηχανικού Βασίλειου Προύτζου.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά οφείλει να  συγχαρεί και να ευχαριστήσει τον Δήμο Σαλαμίνας- ειδικά τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σπύρο Κουτσούκο, όπως και τον αντιπρόεδρο Γεράσιμο Δραγουμάνοβιτς, οι οποίοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, ώστε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθούν εργασίες που δεν είχαν πραγματοποιηθεί επί σειρά ετών – ειδικά στο Δημοτικό Γήπεδο Σαλαμίνας( έργα συντήρησης στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες, Ιατρείου, γραφεία,  χώροι εκδοτηρίων,  κατασκευή τουαλετών ΑΜΕΑ,  συντήρηση  των εξεδρών, διαχωρισμός εξέδρας στο γήπεδο Αμπελακίων, κλπ.)
Πλέον και τα δύο γήπεδα με τις εργασίες που έγιναν – και θα τις διαπιστώσουν πρώτα – πρώτα τα σωματεία της Σαλαμίνας που τα χρησιμοποιούν – είναι καθόλα νόμιμα και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Επιπλέον θα πρέπει να επισημάνουμε την ενημέρωση από τον Δήμο Σαλαμίνας, ότι πολύ σύντομα και στα δύο γήπεδα αναμένονται έργα ολικής ανοικοδόμησης του που θα τα μετατρέψει σε αθλητικά στολίδια
Έργα για τα οποία τα σχετικά κονδύλια ήδη έχουν εξασφαλισθεί.